AKTUELNO

Đoganijeva nije mogla da prećuti na ove njegove reči.

Velika tenzija se stvorila između najpoznatijeg ljubavnog trougla u Srbiji nakon što je Sloba Radanović proslavio godišnjicu braka sa Kristinom Kockar, a posle toga ga je Luna Đogani ostavila.

Ove večeri, novinari su, iz studija televizije Pink postavljali pitanja zadrugarima a jedno od njih bilo je upućeno pevaču i glasilo je "Koja od njih dve je pokazala više nerazumevanja prema tebi".

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je to Luna. Osam i po meseci nisam imao mrlju u našoj vezi, držao sam je kao malo vode na dlanu, i ta jedna situacija je presudila. Ona mi je govorila da me razume, ali tek sad vidim da me nije razumela. Ja sam na početku povredio Kristinu i sve sam uradio da budem sa Lunom - rekao je Radanović.

Luna nije ostala imuna na ove reči pa je dobacivala dok je pevač iznosio svoje mišljenje.

I onda si se is*išao po meni - pričala je Đoganijeva sebi u bradu.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da zalazim u to da li je iskreno, ali mislim da Kristina nema mržnju ni prema Luni ni prema meni. Nema ni Luna mržnju, ali mi je zamerila za tu jednu situaciju. Luna je pokazala manjak tolerancije prema meni, ne daje mi priliku da se iskupim. Teško je preći preko toga što je ona rekla da joj se gadim i da sam joj uništio život. Ja sam prvenstveno sebi uništio život. Mislim da je ono što sam uradio na početku mnogo teže nego ono što sam uradio sada - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONI SU NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE! Ova zadrugarka je pobesnela, pa NAPUSTILA sastanak! (VIDEO)

Kija je za vreme ovog izlaganja imala veoma pozitivnu reakciju dok je Luna ključala od besa.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'