AKTUELNO

Budite sutra, 19. maja, uz televiziju Pink i ne propustite još jednu zanimljivu epizodu emisije "Magazin In".

Ovonedeljni gosti Sanje Marinković u emisiji "Magazin In" bile su samo dame koje su mnogo toga otkrile šarmatnoj voditeljki.

Sa Sanjom će sutra od 17 časova na televiziji Pink pričati dramaturg i muzičar Maja Volk,  etno pevačica Balkana Milica Milisavljević Dugalić, pevačice Ana Kokić i Goga Sekulić, kao i glumica Ljiljana Jakšić.

Ove dame su između ostalog pričale o njihovim izborima i želji da budu drugačije, pa se Maja Volk prisetila šta joj je jedan Crnogorac rekao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nijeste Vi ludi, no kreativno pomjereni – rekla je Maja, a aplauzom su ostale gošće potvrdile da im se ta misao dopala.

Milica Milisavljević Dugalić provela je poslednjih sedam meseci u rijalitiju „Zadruga“, pa je, razume se, sve zanimalo da od nje čuju neke detalje sa velelepnog imanja. Pričala je sa kim se najviše družila, ko ju je od zadrugara i zbog čeka omalovažavao, šta joj je Miki rekao i kako je izbegavala provokacije. Međutim, Milica je otkrila i koliko je preduzimljiva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko hoće da mu perem veš, može, 500 dinara po kesi, i ja zaradim u toj „Zadruzi“ - izjavila je ona.

Pevačica Ana Kokić, supruga vaterpoliste Nikole Rađena i majka njihove dve ćerke, konstatovala je da to što žene mogu da izdrže i podnesu ne može ni pet muškaraca.

Možda među njima to najbolje zna Ljiljana Jakšić, koja je 2013. u 52. godini, rodila prvo dete, ćerku Dariju, čiji se otac nikad nije javio glumici nakon što mu je rodila ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Goga Sekulić priznala je u emisiji želi da se uda za verenika Uroša Domanovića, ali nije htela da otkriva nikakve detalje kada ju je Sanja pitala da li su zakazali venčanje.

- Još nismo, ne bismo ništa unapred da planiramo - kratko je odgovorila pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: PRIPEMA VEČE ZA PAMĆENJE: Hari Mata Hari u peva u Splitu posle cele decenije!

Budite sutra, 19. maja, od 17 časova uz televiziju Pink i "Magazin In" jer će ove dame reći mnogo toga što niste znali o njima, a saznaćete i detalje iz "Zadruge" koje samo Milica Dugalić može da ispriča.

Pink.rs

#Goga Sekulić

#Magazin In

#Sanja Marinković

'