AKTUELNO

Glumica je pred kamerama emisije ''Magazin In'' govorila o bolnoj temi, ali sa širokim osmehom na licu.

Lepota i iskustvo ovonedeljnih gošći Sanje Marinković u emisiji “Magazin in” osiguraće gledaocima dobar provod, ali i podariti po neki mudar savet, ukoliko i ove subote od 17 časova budu uz najgledaniju TV Pink.

Pet dama koje su zauzele svoje pozicije na kanabetu, gde su razmenjivale iskustva i časkale o životu i muško-ženskim odnosima su: Maja Volk, dramaturg i muzičar, Milica Milisavljević Dugalić, etno pevačica Balkana, Ana Kokić, pevačica, Ljiljana Jakšić, glumica i Goga Sekulić, pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove dame su između ostalog pričale o njihovim izborima i želji da budu drugačije, pa se Maja Volk prisetila šta joj je jedan Crnogorac rekao.

- Nijeste vi ludi, no kreativno pomjereni – rekla je Maja, a aplauzom su ostale gošće potvrdile da im se ta misao dopala.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Milisavljević Dugalić provela je poslednjih sedam meseci u rijalitiju „Zadruga“, pa je, razume se, sve zanimalo da od nje čuju neke detalje sa velelepnog imanja. Pričala je sa kim se najviše družila, ko ju je od zadrugara i zbog čeka omalovažavao, šta joj je Miki rekao i kako je izbegavala provokacije. Međutim, otkrila je Milica i koliko je preduzimljiva.

- Ko hoće da mu perem veš, može, 500 dinara po kesi, i ja zaradim u toj „Zadruzi“.

Pevačica Ana Kokić, supruga vaterpoliste Nikole Rađena i majka njihove dve ćerke, konstatovala je da to što žene mogu da izdrže i podnesu, ne može ni pet muškaraca. Možda među njima to najbolje zna Ljiljana Jakšić, koja je 2013. u 52. godini, rodila prvo dete, ćerku Dariju. Koliko joj je to radosti donelo u život, glumica nikada nije krila, ali svi u studiju su ostali šokirani njenim odgovorom na Sanjino pitanje koje glasi:

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li se tata, odnosno muškarac, ikada pojavio da ti pomogne?

Naizgled osramoćena, ali sa prepoznatljivim širokim osmehom, Ljiljana je kratko odgovorila – ne!

Foto: TV Pink Printscreen

Od Goge Sekulić u emisiji saznajemo da želi da se uda za verenika Uroša, ali da oboje ne vole ništa da planiraju, pa tako još ne znaju ni vreme i mesto svadbenog veselja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite najnovije izdanje emisije “Magazin in” autorke Sanje Marinković u subotu, 19. maja od 17 časova na TV Pink.

Autor: Pink.rs

#Ljiljana Jakšić

#Magazin In

'