AKTUELNO

Ovako je odgovorila na pitanja.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović dobili su danas svoje intervjue koje su dali za "Scandal", a u kojima su jedno drugom postavljali pitanja.

Ipak, stjuardesi se nije svidelo baš sve što je videla u ovom tabloidu, pa se žalila kako nisu preneli od reči do reči ono što je napisala Slobi kao odgovor.

Sada je Pink.rs došao u posed papira na kojima su jedno drugom odgovarali i na kojima se vidi kako su tačno izgledala njihova pitanja i njihovi odgovori.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, za Kiju su bili sporni odgovori na sledeća dva pitanja, pa vam ih mi prenosimo u celosti, onako kako ih je ona napisala.

Misliš li da bi vaš odnos mogao biti savršen?

- Ne, jer nijedan brak nije savršen, sve je stvar kompromisa. Naš odnos bi mogao biti ili gori ili bolji. To je lutrija. Pitanje je ko želi da igra na sigurno, ko bira lakši put, a ko je spreman da se potrudi - odgovorila je Kija.

Foto: Pink.rs

Šta bi prvo poželela da ti pokloni? Ili neki gest koji bi te usrećio?

- Uvek mi je falila ta verbalna potvrda da mu je drago kad nešto učinim za njega. Zahvalnost, smao to, drugo mi ništa ne treba - glasi njen odgovor.

Foto: RTV Pink

Tabloid Scandal objavio je odgovore na ova pitanja o kojima je danas cela Srbija pričala, a i u "Zadruzi" je nastala prava pometnja zbog svega toga, što je tokom celog dana pratila publika iz regiona.

U nastavku možete videti i odgovore Slobodana Radanovića.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'