AKTUELNO

Sve je otkrio za portal Pink.rs!

Pevač Boban Rajović danas je bio gost portala Pink.rs u okviru emisije "Premijera - vikend specijal", a razlog za to je da napiše svoju prvu vest, koju već sada možete pročitati OVDE.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno, nismo mogli a da ne iskoristimo priliku da ga ispitamo neke stvari, pa ga je tako novinarka portala Pink.rs, Milica Krasić, upitala da li je istina da je na jednom svadbenom veselju pevao samo svoju pesmu "Usne boje vina" cele večeri:

To je bilo pre nekih 4, 5 godina, gde sam pevao "Usne boje vina" celu noć, otpevao sam je jedno 20 puta za veče. To je bilo malo preterano, ali generalno ne pevam takva slavlja. Osim ako je kod nekih fudbalera, gde su dobre pare - rekao je Boban kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Na promociji njegovog albuma u Zagrebu pojavio se i suprug pokojne pevačice Donne Ares, koji nije hteo da priča tada za medije, a Boban je otkrio zašto se on tu našao:

Što se tiče Džavida Ljubovci, on je meni izašao u susret, dosta je radio na mom albumu, ali što se tiče njegovog privatnog života, ne bih da komentarišem ništa - rekao je Boban.

On je juče objavio spot za svoju pesmu "Fatalna" koji je u potpunosti animiran, a nas je zanimalo ko je zapravo ta "fatalna žena":

Neću mnogo da otkrivam ko je i šta je, očekujte me i sledeći put pa ću vam otkriti ko je ta fatalna žena - rekao je Boban kroz smeh.

Foto: Mario Drausnik/DMC Music

PROČITAJTE JOŠ: NIKO NIJE MOGAO DA GA ZAUSTAVI: Našu pevačicu fan OPLJAČKAO na nastupu, ona POBESNELA zbog ovog! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Boban Rajović

#Premijera-Vikend specijal

'