AKTUELNO

Od njega niko nije očekivao ovakvo nešto.

Andrija Lazović, dečko Kristine Kockar, učesnice "Zadruge", postao je poznat kada je ona ušla u najgledaniji rijaliti u regionu.

Jedno vreme se pisalo i da će on ući u "Zadrugu", kao i da njegova i Kijina veza nije prava, nego da je samo dogovor između njih dvoje kako bi se napravio ljubomornim njen suprug Slobodan Radanović, koji ju je u "Zadruzi" prevario posle samo nedelju dana.

Foto: Instagram

On je prisustvovao i sahrani Kristininog oca Miloša, a sada je sve zabrinuo porukom koju je objavio na Instagramu.

Na fotografiji koju je postavio na ovu društvenu mrežu može se videti dečak tamne puti sa puškom, ali je natpis na njoj privukao najveću pažnju.

Foto: Printscreen Instagram

- Da mali Samir dobije municiju i uđe u Zadrugu pošali SMS na 1502 - piše u okviru fotografije, dok je Andrija pored objave samo stavio smajlije koji umiru od smeha, želevši time da naznači da ga je ovo dobro zabavilo.

PROČITAJTE JOŠ: ZORICA MARKOVIĆ IH UPOREDILA, PA ZAPOČELA NOVI ESTRADNI RAT?! Evo šta Bekuta STVARNO MISLI o pevanju Snežane Đurišić! (VIDEO)

Da li je on iz nekog razloga ogorčen na Kiju ili mu se ne dopada kako se stvari odvijaju u "Zadruzi", pa bi voleo da bude pored nje, nije poznato.

Autor: V. T.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'