AKTUELNO

Mame tri zadrugarke došle su u emisiju "Magazin In" kako bi podržale svoju decu.

Sanja Marinković će ove subote u 17 časova u svojoj emisiji "Magazin In" ugostiti pevačice Marinu Perazić, Zlatu Petrović i Katarinu Grujić, voditeljku Draganu Katić, ali i mame učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge" - Nadeždinu mamu Slavicu Biljić, Sarinu mamu Indiru Reljić i Miljaninu mamu Mariju Kulić.

Kao i uvek, kod Sanje se razgovor poveo o muško-ženskim odnosima koji su nezaobilazna tema u današnje vreme, a zanimljiva je bila i voditeljkina reakcija na jednu Zlatinu opasku.

Nisi isprobala to, ti živiš u braku - rekla je Zlata Sanji, koja se odmah pobunila.

Foto: RTV Pink

Ko kaže da ja nisam isprobala, nisam bila celog života u braku - odgovorila joj je Sanja kroz osmeh.

Foto: RTV Pink

Katarina Grujić nedavno je raskinula sa dečkom, a u emisiji "Magazin In" otkrila je šta je njena najveća greška u odnosima sa muškarcima.

Mislim da je moja najveća greška što ja sebe dam sto odsto u vezi - rekla je Grujićeva.

Foto: RTV Pink

Marina je bila seks-simbol bivše Jugoslavije i jedna od najpoželjnijih žena, a kod Sanje je otkrila jednu zanimljivost iz mladosti.

Bila sam u fazi kad sam možda imala više partnera za svoj ukus - rekla je Perazićeva.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da su njihove ćerke u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi", Slavica, Indira i Marija su takođe pod budnim okom javnosti, a u emisiju "Magazin In" su došle da stanu u odbranu svojih mezimica i pruže im podršku.

Nadežda je tokom učešća otkrila da je pravila loše izbore u životu i da je bila žrtva i psihičkog i fizičkog maltretiranja u vezi, pa je Sanja pitala njenu mamu sa koliko godina joj se to dogodilo.

Sa 22 godine je preživela to maltretiranje - rekla je Slavica.

Njena ćerka je nedavno otpočela vezu sa Mikijem Đuričićem, a trenutak kada su prvi put vodili ljubav gledala je cela Srbija. Slavica je otkrila šta je ćerki savetovala nakon što se sve to dogodilo.

Rekla sam joj da je bolje da peva nego da vodi ljubav, ljubav onako usput - našalila se Nadeždina mama.

Foto: RTV Pink

Marija Kulić stala je u odbranu svoje ćerke, kojoj su mnogi zadrugari sa kojima je u sukobu kao glavnu zamerku navodili to što je zatrudnela u rijalitiju.

Nebitno da li je ona ostala u drugom stanju u rijalitiju ili van rijalitija - branila je Marija Miljanu.

Foto: RTV Pink

I Sara Reljić je za ovih osam meseci prošla kroz neke teške trenutke, posebno kada je njen dečko Vladan Vojnović Vojke prvi put izbačen, a njena majka Indira otkrila je šta je govorila svojoj ćerki kako bi joj bilo bolje.

Imala sam telefonski poziv gde sam joj rekla, "plači, izbaci to iz sebe, neka se ore Šimanovci, pa onda neće biti migrena" - rekla je Indira.

Foto: RTV Pink

Šta su još gošće otkrile o sebi i sebi bliskim ljudima, saznaćete u emisiji "Magazin In" u subotu 12. maja u 17 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dragana Katić

#Indira Reljić

#Katarina Grujić

#Magazin In

#Marija Kulić

#Marina Perazić

#Miljana Kulić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Marinković

#Sara Reljić

#Slavica Biljić

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#Zlata Petrović

#emisija

'