AKTUELNO

Iako su na početku emisije "Izvedi me" sve devojke bile oduševljene atraktivnim Stefanom, vrlo brzo su mnoge od njih promenile mišljenje.

Prvi takmičar koji se predstavio devojkama u večerašnjoj emisiji "Izvedi me" je Stefan iz Beograda.

Foto: Printscreen

Nakon što je zakoračio na scenu, devojke su bile oduševljene njegovim fizičkim izgledom, zbog čega ga prilikom prvog glasanja nijedna devojka odbila pritisnuvši crveni taster, što je naišlo na oduševljenje Andrije Miloševića.

Foto: Printscreen

Dečko ima jako lep osmeh i čini mi se da je prilično šarmantan, tako deluje - odmah je procenila Lana, dok su njeno mišljenje podelile mnoge devojke u studiju koje je Andrija Milošević upitao za mišljenje.

Foto: Printscreen

Nakon prvog utiska, usledio je emitovanje Stefanovog video - profila koji ima za cilj da devojke bolje upoznaju kandidata.

Foto: Printscreen

Ovaj zgodni mladić bavi se profesionalno kajakom na mirnim vodama. Takođe, otkrio je da voli da putuje, da voli izazove, dok su njegovi prijatelji otkrili da je do sada najčešće bio u dugim vezama.

Foto: Printscreen

Volim lepe, zgodne i atraktivne devojke. Veran sam i devojci nikada ne bih oprostio prevaru - otkrio je Stefan u sopstvenom profilu nakon kojeg je jedna od trideset devojaka promenila mišljenje i pritisnula crveni taster.

Foto: Printscreen

Sve je super - i to što ceni, poštuje devojke... Ali izgled - te pločice, mišići, sve mi je to previše - nevešto je objasnila Tanja.

Iako je na početku izgledalo kao da ga nijedna devojka neće odbaciti, došlo je do velikog preokreta - u segmentu emisije u kojem je trebalo da predstavi svoj talenat, Stefan, koji je inače reprezentativac u kajaku, zapevao je Đanijevu pesmu "Da li znaš".

Foto: Printscreen

Njegove vokalne sposobnosti nisu se dopale devojkama, pa su ga mnoge isključile iz igre.

Foto: Printscreen

Šokirao si me! Negativno si me šokirao. Zašto nisi nešto drugo izabrao da nas fasciniraš?! Loš ti je odabir - objasnila je Maja.

Budući da je pretrpeo negativne reakcije mnogih devojaka koje su pritisnule crveni taster, došao je red da on učini isto - svojih "pet minuta" iskoristio je kako bi devojke koje su mu se najmanje dopale isključio iz daljeg takmičenja, a u samom finalu našle su se samo dve devojke koje je ostavio u igri.

Foto: Printscreen

Lana i Tijana imale su najviše sreće, a onda im je mladić postavio zanimljivo pitanje koje će mu stvoriti precizniju sliku o njima dvema.

Foto: Printscreen

Da li volite male slatke laži u vezi ili samo iskrenost? - upitao je Stefan, a odgovori devojaka trebalo bi da mu pomognu u konačnoj odluci.

Obe su priznale da, ipak, malo više vole male slatlke laži, pa je Andrija odlučio da Stefanu dodatno pomogne. On mu je rekao da jedna od njih dve voli da čita knjige, nakon čega je Stefan rešio da isključi Tijanu i u izlazak izvede Lanu.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Andrija je izvadio tajni papirić na kojem je Stefan na početku emisije napisao koja devojka mu se najviše svidela na prvi pogled i to je bila baš Lana, devojka koju je i odabrao. Njih dvoje su pozdravili publiku u studiju i uputili se u izlazak, a Lana je iskreno progovorila o svom potencijalnom partneru.

Foto: Printscreen

Rekla sam da ne volim sportiste, ali očigledno, sve što ne želimo to i dobijemo - iskrena je bila Lana.

Kako su se njih dvoje proveli imaćemo priliku da vidimo u sledećoj emisiji.

Autor: D. Tanasijević

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Televizija Pink

'