AKTUELNO

Na Pink televiziji upravo je počelo emitovanje nove epizode emisije "Izvedi me" koja je u rekordnom roku osvojila srca gledalaca širom regiona.

Najuspešniji dejting-šou na svetu "Izvedi me" upravo je počeo na Pink televiziji!

Foto: Printscreen

U večerašnjoj emisiji devojkama će se predstaviti trojica različitih momaka, a svaki od njih moraće da izabere samo jednu od trideset devojaka koju će, ukoliko bude imao sreće, izvesti na romantičan sastanak.

Foto: Printscreen Youtube

Večeras led probija mladić koji je samim svojim izlaskom na glamuroznu scenu uspeo da svojim fizičkim izgledom impresionira devojke - njegovo mišićavo telo oborilo je trideset devojaka sa nogu, a onda se odlučio na korak zbog kojeg je većina njih u rekordnom roku promenila mišljenje.

Foto: Printscreen

Posle njega će u studio ući bivši dečko takmičarke Sanje Rajković koja je, nakon što ga je videla, ostala u šoku!

Foto: Printscreen

Plavokosa takmičarka mu se pridružila na sceni i otkrila je da će ga i večeras, po drugi put, isključiti, a onda je treći po redu kandidat bio na do sada najvećim mukama.

Foto: Printscreen

Domaćin emisije Andrija Milošević imao je važno saopštenje za talentovanog momka, nakon kojeg mu je donošenje odluke bilo dodatno otežano.

Jedna od njih dve je muško - upozorio je Andrija takmičara koji nije mogao da veruje šta ga je snašlo.

Ne propustite novo izdanje emisije "Izvedi me" koje je upravo počelo na Pink televiziji, a sve ono što vam je promaklo pročitajte na portalu Pink.rs!

Autor: D. Tanasijević

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Televizija Pink

'