AKTUELNO

Ovo će biti spektakl za pamćenje!

Tokom osmomesečnog boravka u Zadruzi mnogi su smatrali da su upravo u najgledanijem rijalitiju pronašli ljubav svog života, a njihove veze zaživele su već u prvih nekoliko dana otkad su postali regularni učesnici.

Međutim, ono što je šokiralo javnost, kao i sve zadrugare jeste spoj Nadežde Biljić i Mikija Đuričića. Ni to što je Nadežda imala strasne odnose sa Banetom Čolakom, kao ni njegovo dugogodišnje rijaliti iskustvo gde se u ovakvim odnosima pred kamerama nije oprobao, nije ih sprečilo da svoju strastvenu vezu započnu upravo u momentima kada se od njih to najmanje očekivalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditeljka Katarina Nikolić je već bila u Beloj kući kada je ovaj par pozvala na razgovor kako bi otkrili šta se krija iza svega toga i šta je Mikija nateralo na ovakvu promenu u njegovom stavu.

To što je Nadežda pričala o svom životu i šta treba i šta ne treba, zamisli da ovi ostali ispričaju šta bi bilo. Meni Nadežda prija, tu nema planova ni sa njene ni sa moje strane. Mi smo krenuli da se zezamo i malo po malo...ne znam, ona mene zasmejava. Jedno me nerivra, puši više nego ja, eto, jedino to. Mi nemamo uopšte neke velike planove, mi ne znamo šta će biti, jeste videli ove ostale? Planirali život do kraja pa se kreveti razdvojili, pa op, duet sa Kijom. Od ove naše zavitlancije ispašće da je naša je*ačina jača nego njihov brak. Šta sad, kao fali nešto Nadeždi, ona tako lupa gluposti, ali ja kažem ona je iskren čovek. Sitnica koja me isto nervira je što malo laže i tako to, ali ovo ostalo je sve podmuklo. Nadežda je za njih car, drug. Nadežda ide sa mnom na svadbu, drug mi se ženi drugog. Ona se žena bavi estradom, nisam ja to. Moje veze uspevaju samo kad sam ja u Kupinovu ili u Novom Sadu. Bilo bi dobro da se viđamo kako kad, ona ima nastupe, preko zime odem kod nje, preko leta ona kod mene, ma...mi ne znamo ništa šta će biti. MI se nijednom nismo posvađali, imamo malo problem sa tim kamerama, ne smemo više da imamo taj odnos. Za*ebali smo se jednom kad smo otišli tamo... zaneli smo se, hteli smo obučeni da probamo, kad smo videli neko okrenuo kameru. Ispod jorgana pravimo se ludi, kao ajde da ložimo ove iz treće smene. Ovo je avantura i za mene i za nju, mi smo nepredvidivi - rekao je Miki.

Nakon svega što je Miki ispričao, voditeljka im je saopštila vest da će se njihova veridba organizovati u utorak, što je ukućane veoma obradovalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Super, slažemo se u potpunosti - složili su se Miki i Nadežda.

Podsetimo se da su Miki i Nadežda odlučili da svoju vezu krunišu veridbom, što je Veliki šef sa oduševljenjem prihvatio, pa je odmah počeo sa pripremama koje će gledaoci kraj malih ekrana kao i svi zadrugari imati priliku da vide uskoro.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'