AKTUELNO

Spektakl je u ponedeljak na RTV Pink!

S obzirom na to da je večeras izbacivanje, a da su Mina Vrbaški i Dragica Janičić nominovane i da će jedna od njih dve napustiti "Zadrugu", došlo je do izmene u grupama koje će pevati na "Zadrugoviziji 3" sutra veče.

Foto: RTV Pink

Pošto jedinu grupu od tri člana čine Nemanja Đerić Đekson, Vojke Đans i Bora Santana, Veliki šef ih je obavestio da će jedan od njih morati da pređe u grupu sa Macom Diskrecijom ili Viktorijom, u zavisnoti da li večeras ispadne Mina ili Dragica.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Bora Santana i Maca Diskrecija već nedeljama imaju jako loš odnos, što slučaj nije bio ranije. Dok je ovaj ukućanin pričao kako nema problem da bude sa Macom u grupi, ona mu je jasno do znanja dala da ne želi sa njim da peva, zbog čega je Bora odlučio da jednu grupu čine Đekson i on, a da će Vojke nastupati zajedno sa Viktorijom, ako Mina ispadne, odnosno sa Macom ukoliko Dragica večeras ode kući.

Foto: RTV Pink

Nakon što je pao dogovor, Tanja Jovićević, koja je vođa ove nedelje, izvlačila je takmičarke parove i na taj način je napravljen redosled nastupa zadrugara na trećoj po redu "Zadrugoviziji".

Redosled nastupa na Zadrugoviziji 3:

Prvi nastup - Miljana Kulić i Andrijana RadonjićDrugi nastup - Jovana Tomić Matora i Anđelo RankovićTreći nastup - Sanja Stanković i Ana KoraćČetvrti nastup - Marko Miljković i Milan MiloševićPeti nastup - Radosav Stefanović Žuti i Gordana DžehverovićŠesti nastup - Viktorija i Mina (ukoliko Mina ispadne večeras, zameniće je Vojke)Sedmi nastup - Bora Santana i Nemanja Đerić ĐeksonOsmi nastup - Marija Ana Smiljanić i Filip ĐukićDeveti nastup - Duško Radonjić i Tanja JovićevićDeseti nastup - Sara Reljić i Teodora DžehverovićJedanaesti nastup - Bane Čolak i Luna ĐoganiDvanaesti nastup - Slobodan Radanović i Kristina KockarTrinaesti nastup - Zorica Marković i Lepi MićaČetrnaesti nastup - Maca Diskrecija i Dragica Janičić (ukoliko Dragica ispadne večeras, zameniće je Vojke)Petnaesti nastup - Miki Đuričić i Nadežda Biljić

Kako je izgledao ovaj sastanak pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'