AKTUELNO

Doneo joj vodu, pa pričali o braku.

Slobodan Radanović sinoć je nakon Igre istine, svojoj ženi Kristini Kockar želeo da uruči picu koju je dobio, kao i većina zadrugara. Kada je video da je i Kija dobila hranu, Sloba je nešto kasnije odlučio da joj odnese i vodu koja je stigla.

Foto: RTV Pink

U međuvremenu, Radanović je večerao sa Lunom, zatim pričao sa Kijom, a onda se i osamio. Nakon svega toga Sloba je ponovo otišao u pab, gde je razgovarao sa suprugom, a njihovom razgovoru svedočila je Ana Korać.

Kija je prvo pitala Slobu zašto deli vodu sa njom, nakon čega joj je pevač rekao da to radi jer je dobar čovek i da će sve raditi za nju i kada nisu u dobrim odnosima. Kristina mu se zahvalila, a onda mu je rekla da sedne, posle čega su počeli da pričaju o svom braku.

Foto: Printscreen Youtube

Još devet dana do godišnjice našeg braka! - rekla je Kija.
Četrnaestog! Crkveni - kratko je izjavio Sloba.

Foto: RTV Pink

Slavi trinaestog sa ljubavnicom, četrnaestog sa mnom - nastavila je Kristina.

Sloba je zatim rekao Kiji da ima baš lepo mišljenje o njemu, posle čega mu je Kristina odgovorila komentarom kako o njemu misli i lepo i ružno.

Foto: RTV Pink

Najjače mi je kada mi kaže Mića da treba da se borim za svog muža, a valjda muž mora da se bori za moju ljubav. Aj ne s*ri, ti znaš, ali ti je glupo da kažeš. Aj reci iskreno, da li ti trebaš da se boriš za moju ljubav - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Bolest, bolest - ponavljao je Sloba, nakon čega je dodao: Restartovao bih se sada, u osnovnu školu bih se vratio! Laku noć Kristina.
Idi svojoj ljubavnici, odnesi joj vodu. Ne znaš ni danas da me pitaš kako sam. Možda sam umrla - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Radanović se pravdao rečima kako je više puta dolazio da je obiđe i da proveri kako je, ali da je ona često spavala i da nije želeo da je ometa. Kija je zatim ponovo pitala Slobu zašto je pukla ljubav između njega i Lune.

Što te devojka šutnula? - upitala je Kija Slobu.
Nije me niko šutnuo - rekao je Radanović.

Foto: RTV Pink

A zamisli da sam došla i legla pored vas. On bi pobegao posle dva dana. Jao majko, zamisili situaciju. Zamisli da imaš Minu za ženu - pričala je Kija i nastavila: Ja bih izdržala, oni ne bi. Mislili bi ljudi da sam psihopata i onako njena majka misli da sam psihopata.

Foto: RTV Pink

Kija i Sloba su u nastavku pričali o ljudima koji su došli na sahranu njenog oca, pre nekoliko dana, a u međuvremenu Luna je sa Andrijanom Radonjić razgovarala o Slobi i njihovom raskidu. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'