AKTUELNO

Moja ćerka je javno ponižena - ističe majka Pinkove zvezde za Pink.rs.

U rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' odvija se drama između pevačice Andrijane Radonjić i njenog oca Duška koji je protiv njene veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. On je više puta istakao da više ne želi da ih vidi zajedno dok je on u rijalitiju, a Andrijana je kod Drveta mudrosti izjavila da bi joj bilo lakše da on nije nikada ni ušao u ''Zadrugu''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Budući da Andrijana prolazi kroz pakao, kao i da joj je čak i pozlilo zbog svega u jednom trenutku kontaktirali smo njenu majku Nelu koja nam je otkrila da joj je žao zbog svega kroz šta prolazi njena ćerka, ali i da bi podržala ćerkinu vezu sa Đeksonom, iako je na početku bila protiv toga.

PROČITAJTE JOŠ: Kijina majka SKRHANA BOLOM zbog ćerke: JADNO MOJE DETE, ŠTA JE PREŽIVELA!

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam u startu bila protiv toga da ona uđe u tu vezu sa Đekosnom posle toliko meseci, ništa mi tu nije bilo jasno. S druge strane, naravno da bih ja bila uz Andrijanu i nikad se ne bih odrekla nje kao što je to Duško prokomentarisao. To su takve nebuloze. Naravno da bih ja bila uz svoje dete i pokušala da shvatim neke stvari, kao i da joj ukažem na greške - kaže Andrijanina mama za naš portal i dodaje da osuđuje Duškovo ponašanje prema njihovoj ćerki u rijalitiju.

Foto: Printscreen Instagram

- Ono što radi Duško Andrijani je psihičko maltretiranje. To sigurno misli svako normalan. Malo više je preterao, imao je on i ranije takve ispade, i ja iz tog razloga i izbegavam da dajem izjave za medije, ne želim da imamo mi probleme sa njim kad izađe iz rijalitija. Nije prvi put da on Andrijani priređuje takve scene, ali sada je to javno. Naša situacija sa njim je komplikovana, a meni je moje ćerke žao zbog svega što preživljava, ona je ponižena tamo bez razloga - rekla je Andrijanina majka Nela za Pink.rs.

Foto: RTV Pink

Autor: M. K.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Majka

#Rijaliti Zadruga

'