AKTUELNO

Ne može da podnese pritisak?

Kada je u javnost dospela vest da je Luka Lazukić pretukao svoju suprugu, Natašu Bekvalac, svi su bili u šoku. Ovaj skandal danima potresa Srbiju, a njih dvoje su dali svoje iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu. Iako je danima išao od medija do medija, od trenutka kad je saslušan pred nadležnim organima, Lazukić kao da je nestao sa lica zemlje.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

On je, naime, kako se navodi, otputovao u Atinu kako bi se sklonio od svega i ohladio glavu:

- Ni dve nedelje nakon što je Luka pretukao Natašu nisu se smirile strasti između njih. U prvim danima nakon skandala Luka je javno iznosio tvrdnje protiv supruge, dok je Nataša ostajala nema. Danima je Luka išao od medija do medija, a javnost je slušala njegovu verziju kobnog događaja. Međutim, nakon što su oboje dali zvaničnu izjavu u tužilaštvu, Luka je rešio da zaćuti i ode iz Beograda - kaže izvor blizak paru i dodaje:

- Luka već nekoliko dana boravi u Atini, gde se sklonio kako bi ohladio glavu. Navodno, više nije mogao da trpi pritisak javnosti kojem je izložen nakon što ga je Nataša prijavila za nasilje. Nikome se ne javlja, niti odgovara na pozive, iako je nakon skandala bio i više nego zainteresovan da komunicira sa medijima. Sada se preispituje da li mu je to bila pametna odluka.

Foto: TvPink Printscreen

Sa druge strane, Nataša se takođe povukla iz Beograda:

- Otišla je u Novi Sad kod roditelja, jer se jedino u porodičnoj kući oseća sigurno i bezbrižno. Tamo je Hana, njena ćerka iz prvog braka, a njeni roditelji na sve načine pokušavaju da joj olakšaju težak životni period. Usmerena je samo na bebu Katju i Hanu. Ipak, Nataša je jaka i njeni prijatelji su sigurni da će iz bračnog brodoloma izaći kao pobednik - kaže izvor.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'