AKTUELNO

Poznata pevačica smatra da Tanja Savić nikada neće moći da povrati staru slavu, kao i da nikada više neće biti srećna.

Pevačica Tanja Savić doživela je ogromnu popularnost kada je pre više od dest godina uplovila u muzičke vode - svaka njena pesma bila je veliki hit, stekla je brojne fanove, a onda se to, prema mišljenju mnogih njenih kolega, u velikoj meri promenilo kada je odlučila da se uda za Dušana Jovančevića i preseli se u Australiju, gde je rodila sinove, Maksima i Đorđa.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Ivan Vučićević

Nakon što je rešila da se vrati na muzičku scenu, Tanji nije bilo lako da povrati svoju staru slavu - prema analizama pojedinih estradnih stručnjaka, njene nove pesme nisu doživele očekivani uspeh, sve do najnovijeg singla "Švaler" koji je objavila u aprilu ove godine i koji ju je ponovo vinuo u estradni vrh.

Foto: Andrej Nihil

Iako sada mnogi misle da Tanja ide pravom stazom koja će je ponovo dovesti do trona, potpuno drugačije mišljenje ima Vesna Rivas koja, kako tvrdi, mnoge stvari može da predvidi pomoću tarot karata.

Foto: Facebook

Ne može ona da se vrati. Tanja Savić, da je spustila gard i slušala instrukcije, bila bi mnogo uspešnija. Ona je sama uticala na pomeranje svog puta. Ego, ponos... To je zlo broj jedan! Zbog toga narod posti i drži se vere, da sebi ne dopusti da umisli da je zvezda. Njoj nema pomoći - ubeđena je bivša farmerka u svoje tvrdnje.

Foto: Facebook

Pre nego što je postala poznata, imala je veliku ljubav, a onog sekunda kada se pojavila na TV-u prekinula je vezu. Taj momak je mnogo patio, mislim da još uvek pati, a Tanju sad stižu njegove suze. Dobila je slavu, bogatog muža, decu, sve što je sanjala, ali ne može da ima sreću i da bude zvezda, to nikada neće biti. Napravila je sebi karmički zapis i baksuz, ovo je njen plafon - objasnila je Rivasova za Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: D. Tanasijević

#Dušan Jovančević

#Farma

#Tanja Savić

#Vesna Rivas

#pevačica

'