AKTUELNO

Iako nisu bili jednoglasni, članovi žirija su, ipak, doneli odluku o tome koji kandidat treba da se plasira u narednu fazu takmičenja.

U petoj grupi takmičara prva se predstavila Rebeka Kodić pesmom Lepe Brene „Boli me uvo za sve“. Nakon nje, Tara Vukmanović otpevala je pesmu „U meni jesen je“ koju izvodi grupa „Teška industrija“, dok je jedini dečak u grupi, Đorđije Aleksić, otpevao „Korov“ Sergeja Ćetkovića koji je prvi i komentarisao njihove izvedbe.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Prvi kandidat je bio presladak i vrcav, jako mi se svidelo. Drugi – lep odabir pesme, ti si to lepo odradila. Kada je o trećem reč, možda je trebalo biti malo čvršće i tačnije, ali generalno OK – rekao je Sergej, a Leontina Vukomanović je poželela da što pre žiri donese odluku.

Foto: YouTube screenshot

- Ja bih da dođem do konačne odluke – rekla je ona. Međutim, nisu svi bili saglasni.
- Ako u prošloj grupi nismo pustili onog momka koji je, čini mi se, bio za nijansu bolji nego svi sada, mislim da ni sada niko ne bi trebalo direktno da prođe – rekao je Aleksandar Sale Cvetković, što je podelilo žiri.

Nakon što su još jednom razmenili svoja mišljenja, došli su do konačne odluke da se u „Pinkove zvezdice“ vrati Tara Vukmanović, dok će preostali kandidati možda imati još jednu šansu na samom kraju emisije.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Pinkove zvezdice

'