AKTUELNO

Iznenadićete se kad vidite o kome se radi.

Voditeljka Dušica Jakovljević već godinama je jedno od zaštitnih lica Televizije Pink koja zahvaljujući marljivom radu i talentu osvaja srca milionskog auditorijuma. Od 6. septembra Dušica radi punom parom i trudi se da sa svojim gostima pročešlja sva dešavanja iz rijaliija "Zadruga", kao i da o tome razgovara sa samim zadrugarima u Beloj kući.

Pre nekoliko nedelja domaćim medijima proširila se informacija da Dušica napušta Srbiju i seli se u Ameriku i prestaje da radi, što je rastužilo mnoge. Naravno, informacija nije tačna i radi se o odmoru koji ova voditeljka planira. Zato se i našalila i sa svoijm fanovima i prijateljima podelila zanimljive fotografije.

Dragi moji, želim da vas obavestim da sam se odselila u Ameriku, ali sam našla zamenu! Kira će od večeras biti vaš domaćin, nadam se da će biti objektivna i da neće favorizovati Žutu. Ćao poyy - našalila se Dušica Jakovljević i objavila fotografije svog psa Kire.

Ova objava nasmejala je sve, ali je publika odahnula jer će i dalje gledati Dušicu na malim ekranima i kanalu Televizije Pink.

Autor: J. V.

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

#voditeljka

'