AKTUELNO

Javnost je o ovome obavestila pevačeva ćerka.

Pevač Sinan Sakić u oktobru prošle godine primljen je u bolnicu. Njegovo zdravstveno stanje već nekoliko godina je ugroženo i ima ugrađena dva stenta između žuča i jetre.

Foto: Pink.rs

Pevačeva jetra je u izuzetno lošem stanju, a njegova ćerka Đulkica sa svojim prijateljima na društvenim mrežama podelila je o čemu se radi i zahvalila se svima na podršci koju njoj i njenoj porodici pružaju svi.

Foto: Printscreen Instagram

Da, tačno je, moje otac je primljen u Klinički centar. Svi lekari koji su ga pregledali, a konsultovali smo vrhunske stručnjake iz pet zemalja, ustanovili su da je jedino transplatacija trajno rešenje, tako da je Sinan sada primeljen u bolnicu gde će ostati do intervencije - napisala je Đulkica i dodala:
Želela bih da se svoje i Sinanovo ime zahvalim svima koji nam pružaju podršku, mnogo nam to znači u svim teškim trenucima kroz koje smo prošli i kroz koje prolazimo. Obaveštavaću vas sve o daljem razvoju kako budem imala nove informacije.

Foto: Printscreen Instagram

Folk pevač Sinan Sakić karijeru je započeo davne 1978. godine kada je snimio pesme "Rastanak kraj reke" i "Sreli smo se mnogo kasno", a iza sebe ima čak 29 albuma.

Autor: J. V.

#Bolest

#Sinan Sakić

#pevač

'