AKTUELNO

Fotografije iz prošlosti objavila je na svom Fejsbuk profilu.

Otac učesnice rijaliti programa "Zadruga", Kristine Kockar, Miloš preminuo je danas nakon duge i teške bolesti. Javnost je za ovu tužnu informaciju prvi obavestio portal Pink.rs, dok Kija, koja je u "Zadruzi" i dalje ne zna da je ostala bez jednog roditelja.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Majka ove zadrugarke, Nadica Zeljković, zamolila je produkciju Televizije Pink da njena ćerka još ne sazna za ovu informaciju i da joj istu ona saopšti. Kijina majka trenutno se nalazi van zemlje, a da joj je otac preminuo Kockareva će saznati sutra.

PROČITAJTE JOŠ: NE ŽELI DA ONA JOŠ SAZNA ZA OČEVU SMRT: Kijina majka ima OVU MOLBU, EVO KAKO ĆE JOJ TUŽNA VEST BITI SAOPŠTENA!

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Iako godinama nije bila bliska i u dobrim odnosima sa njim, ovaj gubitak Nadici je veoma teško pao. Naime, ona je danas na svom Fejsbuk profilu objavila zajedničke fotografije sa Milošem, jednu iz prošlosti i jednu skorašnju.

Foto: Printscreen Facebook

Foto: Printscreen Facebook

- Nekad 1990. Sad 2017. Večna mu slava - napisala je ona uz ove dve fotografije.

Ovaj potez Kijine majke pogodio je njene prijatelje, a ispod fotografija na kojima su Nadica i Miloš mnogi su ostavili reči saučešća i podrške. Podsetimo, Miloš Kockar godinama je bio teško bolestan, imao je srčanih problema i karcinom. Takođe, Kija je pred ulazak u "Zadrugu" posetila bolesnog oca u bolnici, a tom prilikom ono si zakopali ratne sekire.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'