AKTUELNO

Ne propustite nastavak avantura kompjuterskog programera Despota Despotovića.

Osamnaesta epizoda vikend-serije "Šifra Despot", pod nazivom "Prva kombi noć" je na programu TV Pink u nedelju 29. aprila tačno u 21 čas.

U ovoj epizodi videćete sjajnu ekipu srpskih glumaca - pored glavne postave, pojaviće se i Marko Gvero kao inspektor Čukić i Olga Odanović kao strina Agbabica.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Despot dobija hitan poziv i odlazi u bolnicu da da krv za bolesnog prijatelja. Za to vreme Jovo Agbaba dovozi kod Depotovića Milenu i strinu Agbabicu. Sudeći po koferima koje iznosi, deluje da ovo neće biti jednodnevna poseta.

Foto: RTV Pink

Za sve to vreme oko kuće se mota nepoznati lik. To je inspektor Čukić (Marko Gvero) iz Poreske uprave, koji uporno pokušava da uruči plavi koverat Despotu. Na Čukićevu nesreću, posle pucnjave od koje je pobegao prošlog puta, danas će ga snaći nešto mnogo gore - osetiće gvozdenu pesnicu strine Agbabice.

Foto: RTV Pink

Milenina i Despotova ljubav cveta. I pored strogih pravila koja je Jovo Agbaba nametnuo, uspeće da pobegnu iz kuće i provedu romantično veče zajedno.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Hoće li Despot konačno postaviti Mileni "pravo" pitanje, saznaćete u 18. epizodi vikend-serije Radoša Bajića "Šifra Despot", "Prva kombi noć", u nedelju 29. aprila u 21 čas.

Autor: M. Đ.

#Olga Odanović

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'