AKTUELNO

Da li će se ipak sresti sa Lukom?

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u toku je saslušanje pop zvezde Nataše Bekvalac, dok je njen još uvek zakoniti suprug Luka Lazukić dao svoj iskaz neposredno pre pevačice. Pevačica se na saslušanje pojavila sa timom advokata i dadiljom koja daje iskaz u svojstvu svedoka, a članovi Natašine porodice nisu došli sa njom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nataša je kasnila na saslušanje kako bi izbegla susret sa Lazukićem, međutim Luka još nije napustio Prvo osnovno javno tužilaštvo, a njegovo saslušanje trajalo je duže od sat vremena.

U ovom momentu samo mogu da kažem da su istražne radnje zatvorene za javnost. O samim dokazima neću moći da vam dajem informacije. Ono što je naš stav je da sada već postoji dovoljno dokaza za krivično gonjenje. Ja se iskreno nadam da će organi tako postupiti. Do susreta između Nataše i Luke neće doći, njegova bezbednost nije ugrožena kada je reč o Natašinom ocu - rekao je Natašin advokat Nemanja Vlček pred saslušanje.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: JEDVA SU GA PREPOZNALI: Luka Lazukić stigao na saslušanje, a ovo je svima ZAPALO ZA OKO!

Lazukić je pred samo saslušanje imao poseban zahtev. Naime, on je tražio zaštitu od Natašinog oca Dragoljuba koji ga je javno, putem medija pozvao na suočavanje nakon što je pretukao njegovu ćerku.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Luka Lazukić pretukao je popularnu pevačicu u njenom stanu na Dedinju u noći između 13. i 14. aprila, a sceni je prisustvovala njihova dadilja koja je danas takođe saslušana.

Foto: Pink.rs

Autor: N.V. ; M. K.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'