AKTUELNO

Da li je ovo očekivano?

Zorana Stefanov sinoć je dobila najmanji broj glasova od strane publike, zbog čega je ona napustila najpopularniji rijaliti program "Zadruga". Nakon što je izašla iz Bele kuće, pevačica je napisala pismo svojim sada već bivšim cimerima.

Foto: RTV Pink

Ova izbačena ukućanka u pismu je navela i koga će postaviti na mesto vođe, narednih sedam dana i ko će sesti na mesto Mine Vrbaški koja je bila vođa proteklih sedam dana. Pismo Zorane Stefanov stiglo je jutros u "Zadrugu".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, ko je vas poznavao, pakao mu neće teško pasti! Za vođu postavljam moju omiljenu osobu u Zadruzi, Andrijanu! Pozdrav za Đeksa i sve ljudove u kući i za Milana! - pisalo je u pismu Zorane Stefanov.
Na*ebala sam! Ja bih samo da se zahvalim Zorani! Na*ebaće zbog ovoga! - šalila se Andrijana, a zatim je dodala: Znam da je htela da postavi mene ili Đeksona, ali on će meni pomoći dosta! Neka se zna od starta - jasna je bila pevačica.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledalo čitanje pisma i ceo sastanak, u toku koga je Miki Đuričić izneo svoj stav o Banetu Čolaku zbog čega su se oni kasnije posvađali, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Zorana Stefanov

'