AKTUELNO

Oseća se kao u prvoj vezi sa izvesnim Nikolom!

Drugarica Jovane Tomić Matore, Jasna, danas je postavila pitanje svojoj prijateljici kada će početi da je sluša kada su njene ljubavne odluke u pitanju, misleći na vezu sa Sanjom Stanković koju je Matora započela pred kamerama "Zadruge" i tako joj dala do znanja da je protiv njene veze sa Stankovićevom.

Foto: RTV Pink

Jasna je zatim postavila pitanje i Maci da li je zaljubljena u Boru, kao i Teodori Džehverović od koje je želela da čuje da li misli da će njena veza sa Anđelom Rankovićem opstati napolju.

Foto: RTV Pink

Jasna je meni najveća podrška. Mnogo sam teška kada patim. Ona misli verovatno da ja grešim što sam se toliko vezala za Sanju i što se toliko dajem. Verovatno misli i na te svađe sa Sanjom, i njena majka je rekla da je tužno da se svađamo i plačemo. Nikada je neću poslušati (smeh), ali iz svih svojih veza, jedino ovu sa Sanjom mogu da uporedim sa svojom prvom vezom sa Nikolom - rekla je Matora i dodala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: RTV Pink

Tako da Jasna veruj mi da sam sigurna i znam da će ti se Sanja svideti. Ja se osećam prelepo i zaljubljena sam do ušiju! - govorila je Jovana.

Kako je sve izgledalo, kao i šta se u nastavku dešavalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'