AKTUELNO

Andrijana je prvi put pred svima otvorila dušu!

Žestoka rasprava koja je iznenadila mnoge bila je između Andrijane Radonjić, Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Iako su svi znali da među njima postoje velike nesuglasice koje ih sprečavaju da normalno funkcionišu u Beloj kući, niko nije očekivao da će jedna drugoj uputiti niz brutalnih uvreda i pogrdnih reči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za stolom, po naređenju Velikog šefa imali su priliku da kažu sve ono što im je na duši i što nisu jedni drugima rekli u oči, a Andrijana je odlučila da iskoristi ovu priliku da razjasni sve što se između njih u prethodnih nekoliko dana dogodilo.

Svi su videli svađu koja se desila između nas. Svi znaju koliko je meni krivo što nas tri ne pričamo, mene neke stvari povređuju i ja ne mogu protiv sebe. Ja sam bila zatečena, nisam znala šta da kažem. Rekla si za stolom da sam folirant i da te provociram, a nisam mogla da verujem da si mi rekla da idem kod mog tate - rekla je, između ostalog, Andrijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su svi mogli da vide Andrijanu koja je u naletu besa pokazala srednji prst svojoj cimerki Sanji, Luna Đogani je morala da prizna da je to jedna od retkih situacija koju ona nimalo nije očekivala i koja je na nju ostavila veliki utisak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja moram da kažem da sam doživela šok kad si to uradila! Ti si devojka koja osam meseci nisi opsovala, nisi ništa loše uradila, a ti pokazuješ srednji prst! Izvini, ali ja sam morala da ti kažem to, stvarno je za mene bio šok - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nisam imala šta drugo da kažem, osim da tako odreagujem, nisam znala šta drugo da joj kažem! - branila se Andrijana.

Izlaganje ove Pinkove Zvezde bilo je dugo, a činjenica je da niko od ukućana nije imao odgovor na sve što je ona rekla o Sanji i Matoroj i svima ostalima koji su pokušali da pokvare njenu reputaciju. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

'