AKTUELNO

Uglavnom je pevala pesme na engleskom jeziku, a interpretacijom ove pesme izazvala je oduševljenje kod svih članova žirija.

Prva od dvanaestoro takmičara večeras je nastupala Fani Trančeva iz Sofije. Fani je otpevala pesmu Jelene Tomašević "Ime moje" i dobila svih pet glasova stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je tokom samog nastupa komentarisao da je Fanin izgovor srspkog mnogo simpatičan s obzirom na to da joj je bugarski maternji. Ova takmičarka samo jednom do sada je dobila četvorku i našla se u baražu, a ovog puta, ponovo je dobila svih pet glasova stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Za devet godina imaš vrlo, vrlo zreo glasić, nastup. Ono što je jako lepo kod tebe, što u tim tihim delovima tako nežno i lepo otpevaš, to je mnogo teže, pevati tihe delove, nego glasne delove. Mnogo mi se sviđa kako pevaš, jako si bila emotivna - rekla je Ivana Peters.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je mnogo slatko kako Fani izgovara neke reči s obzirom da je iz Bugarske. Pa ona ima standard svog pevanja, to je nekako uvek stabilno i na njoj svojstven način. Meni se to sviđa. I to da, jednom četvorka, ali svaki put petica - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Prvo da te pohvalim što si se potrudila da otpevaš pesmu na srpskom jeziku i izuzetno si dobro to uradila. Imao je jedan momenat u refrenu "Budi bolji njoj", pa "Bol joj". Ali sam stvarno prijatno iznenađena, lepo ti je legla pesma, stvarno. I tako si je jednostavo otpevala, a otpevala si sve ukrase kako treba. Tako da, zaista si zaslužila peticu, ovo je baš bilo lepo - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je naša umetnica i uvek to naglasim. Uvek je drugačija i večeras si bila takva. Iznenadiš, svaki put iznenadiš i izborom pesme, i nastupom, večeras si se jako dobro snašla. Svaka čast za trud da naučiš uopšte ovu pesmu i da naučiš srpski jezik - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Fani Trančeva

#Pinkove zvezdice

#emisija

'