AKTUELNO

Sanja nikada nije verovala da može da se zaljubi u Matoru!

Večeras su u autorskoj emisiji Ognjena Amidžića "Amidži šou" pored pevačica Rade Manojlović, Nikolije Jovanović, Dare Bubamare i njenog sina Koste, gostovale i zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ove ukućanke mnogima su skrenule pažnju zbog svog bliskog odnosa, nakon čega je usledilo prizanje da osećaju nešto više od prijateljstva. Sada su u emisiji otkrile kako su započele svoj odnos.

Ja sam samu sebe iznenadila. Iskreno, da mi je neko pričao, ne bih mu u životu poverovala da ja mogu da se zaljubim u žensko, pogotovu u Matoru. Ja iskreno ne znam kako se to desilo - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Stankovićeva je u nastavku dodala da prvo nije želela da prizna da joj se sviđa Jovana Tomić Matora, ali da je zatim odlučila svima da prizna svoja osećanja kada je, kako je sama rekla, osetila "nešto dublje i lepše".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je muško u ovom odnosu, verovali ili ne. Kada sam gledala "Zadrugu" pre ulaska, komentarisala sam sa nekom drugaricom kako ona ima dobru guzu, kada se presvlačila. Onda, kada sam ušla, spremale smo se za neku žurku, obukla je crvenu haljinu i ja sam joj rekla da joj fali još crveni karmin, pa može da mi bude pratilja. Tako je sve krenulo - izjavila je Matora.

Jovana je dodala i da ju je sutradan bila velika sramota, dok je Sanja otrkila da je Matora prvo bacila oko na Saru Reljić, ali da je na kraju Jovana svoje emocije usmerila ka Stankovićevoj.

Autor: S. Kuvekalović

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'