AKTUELNO

Nisu mu prijale kritike cimera.

Radosav Stefanović Žuti je tokom prošle nedelje imao specijalan zadatak, a to je da zabeleži sve stanare Bele kuće koji krše pravila rijalitija. Velika pometnja je nastala već na samom početku njegovog izlaganja kada je prozvao svoje cimere da spavaju, a neki od njih su bili uvređeni.

Foto: Printscreen Youtube

Žuti je svoj zadatak odradio kako je on shvatio, međutim to njegovi cimeri nisu lepo prihvatili. Neke situacije je preneo na vrlo šaljiv način, što je opet zadrugarima zasmetalo, pa je Zorica Marković i još nekolicina zadrugara iznela mišljenje o njegovom izazovu.

Ovo je lep zadatak, ali se dečko potpuno zaneo. Ja sam shvatila da piše ljude koji spavaju. Naveo je ovde rad, što je za poštovanje. Trebao je samo da upiše one koji nisu radili. Mnogo si se uneo u ulogu. Ja mislim da si ti željan ekrana, ali si promašio temu. To opisivanje, hteo je da bude duhovit, ali to nije kršenje pravila - prokomentarisala je Zorica.
Mislim da nije opravdao zadatak, zato što nije striktno pisao kada je ko spavao - dodao je Milan Milošević.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SPREMNA NA SVE! ZADRUGARI U ŠOKU: Ovako je Mina raspodelila budžet! (VIDEO)

Radosavu nije bilo pravo što je čuo ove kritike, pa je i dalje nastavio sa svojom politikom, a kako je sve izgledalo detaljnije pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'