AKTUELNO

Postoje izgledi da će, nakon javnog rata i prestanka prijateljstva, ponovo doći do pomirenja.

Folk zvezda Seka Aleksić održala je sinoć spektakularni solistički koncert u do poslednjeg mesta ispunjenoj "Štark areni", gde je više od dva sata uživo izvodila svoje najveće hitove i obradovala mnogobrojne poštovaoce svoje muzike, a nakon sjajne večeri sumirala je utiske i rekla nešto što je mnoge iznenadilo.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Seka se najpre zahvalila fanovima na dugogodišnjoj podršci i bezrezervnoj ljubavi, a potom se osvrnula na predstojeći koncert svoje koleginice i bivše drugarice Dare Bubamare, koja će na istom mestu zapevati sedam dana posle nje.

Hvala vam što ste mi ispunili snove i pokazali koliko volite ono što radim! Dragi moji, sledeće subote, 21. aprila, pozivam vas sve da podržite Daru, kao što ste sinoć podržali mene - napisala je Seka, što je pojedince iznenadilo, budući da su ona i Dara stavile tačku na dugogodišnje prijateljstvo zbog toga što se Bubamara na nju naljutila jer je koncert zakazala nedelju dana pre nje.

Bilo kako bilo, Seka je Dari poželela krcatu arenu, a da li će ovo biti dovoljno da se folk zvezda odljuti i pređe preko svega, ostaje da se vidi.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Kombank Arena

#Seka Aleksić

'