AKTUELNO

Bez ovoga nije moglo da prođe.

Boba Živojinović priprema iznenađenje za svadbu sina Filipa i Aleksandre Prijović. Bivši teniser će za 21. jun angažovati majstora koji će za 900 zvanica spremiti vola na ražnju.

Boba je došao na ideju da se iza sale u kojoj će biti organizovana gala proslava okreće vo, jer je to simbol za dug i srećan brak.

Foto: Instagram

I Aleksandra i Filip su se pobrinuli da njihovi gosti uživaju u specijalnom meniju. Zbog toga su organizovali bogat ketering, koji će stići iz čak sedam najboljih restorana iz regiona.

- To što će se služiti na Aleksandrinoj i Filipovoj svadbi još nije viđeno u Srbiji. Stižu kuvari iz najboljih restorana. Iz Hrvatske će biti riblji meni, iz Crne Gore specijaliteti od morskih plodova, a iz Sarajeva ćevapi. Na švedskom stolu će se naći i specijaliteti iz Opatije, Niša, a biće poslužen i kavijar, koji će biti dopremljen iz Moskve - kaže izvor iz organizacije svadbe godine.

Foto: Instagram

Ništa neće nedostajati ni kad je reč o poslasticama. Slatki sto biće jedan od lepših detalja na proslavi venčanja. Posebna pažnja je posvećena svadbenoj torti, koja će biti na deset spratova. Svaki će biti drugačijeg ukusa, a birala ih je Aleksandra.

- I o dekoraciji se vodi dosta računa. Sve će biti gala. Mladenci su cveće poručili iz Holandije, a angažovali su i dekoratera, koji će ukrasiti salu i stolove - otkriva izvor.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#svadba

'