AKTUELNO

Ljubomoran na Čolaka.

Iako su Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić tokom jučerašnjeg dana razmenjivali nežnosti, maneken nije siguran da li želi da obnovi vezu sa svojom bivšom devojkom već se vodi maksimom "da je najbolje ono što se desi spontano".

Foto: Printscreen Youtube

Filip je priznao pred svim zadrugarima da gaji osećanja prema Mariji Ani, ali ono što ga uvek koči jeste što ne želi da ona bude u društvu Baneta Čolaka koji je izjavio da mu se Đukićeva bivša devojka dopada.

Ti praviš od mene debila. Ti si meni rekao da bi bio ljubomoran na rođenog oca da bleji sa mnom. Ti ne možeš da se promeniš. Ti si ljubomoran na sve živo - vikala je Marija Ana na Filipa.
Alo, ovo je na TV-u. Neko da gleda moju bivšu devojku, koja uopšte nije loša riba, sa Banetom Čolakom, da joj on ovo radi sa kosom, da je drži za ruku. Ti si žensko. Zoveš lika da te masira, a on na foru pokušava da ti skine brus - prebacivao joj je Filip.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Užičanin je ponudio Mariji Ani šansu da može da ga "iskoristi" kako bi napravila ljubomornim Đukića, na šta ona nije pristala.

Pročitajte još: NJEGOVOJ SREĆI NEMA KRAJA! Anđelo dobio NAGRADU od Velikog šefa, a onda se oglasila Gordana: Tašta mu odlazi iz kreveta! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'