AKTUELNO

Prema njoj, Kristina nije trebala da uđe u Zadrugu!

Zorica Marković je u sinoćnoj "Igri istine" upitala blogerku Lunu Đogani koliko su istinite njene svađe sa Slobom Radanovićem, s obzirom na to da njih dvoje često ulaze u žestoke rasprave, a za većinu njih je navodno kriva Kristina Kockar.

Sve što sam uradila za ovih 7 meseci je apsolutno istina, ništa nije bilo fejk. Ne ponosim se tim svađama, promenila bih mnogo toga da te svađe ne budu. Da mogu vratila bih vreme i sve promenila - pričala je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica je u nekoliko navrata iznela mišljenje da saoseća sa Kijom i situacijom koja je zadesila, pa je upravo zbog toga Đoganijevu upitala šta ona misli kako je Slobinoj još uvek zakonitoj supruzi dok ih gleda.

Nje mi je žao svaki dan. Zbog toga se ja i loše osećam psihički, jer mene osuđuju. Sama snosim posledice za svoje postupke. Treba da me ljudi napadaju i osuđuju. Meni je žao što je ona ovde ušla, što ovo gleda. Žao mi je zbog svega ovoga, ali se ne kajem što sam sa njim - objasnila je Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZARATILI ZBOG MACE: Mića i Milan urlali jedan na drugog, Zadruga se TRESLA od njihovih BRUTALNIH REČI! (VIDEO)

Šta je još ona rekla o Kristini, detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'