AKTUELNO

Pogodilo je Slobino ponašanje, pa doživela veliki stres zbog koga je i povraćala.

Zorica Marković je tokom "Igre istine" iznela po ko zna koji put šta misli o ljubavnom trouglu Luni Đogani, Kristini Kockar i Slobi Radanoviću. S obzirom na to da je pevačica izjavila da zna da Kiju boli Slobina prevara, pevač je odmah doskočio i to demantovao. To je izazvalo veliku svađu između njih dvoje.

Foto: Printscreen Youtube

Kockareva je zahtevala od svog još uvek zakonitog supruga da joj objasni zbog čega on ima takvo mišljenje, dok je on sve vreme izbegavao razgovor sa njom.

Se*e mi se od priče da si ti tužna, a ja go*no - rekao je Radanović.
Kakva tuga? Gledaj me u oči. Odgovori mi. Ti misliš da ti mene nisi povredio - insistirala je Kija da joj odgovori

Foto: Printscreen Youtube

Jesam te povredio, ali ti nisi tužna koliko te oni predsatavljaju. Znam to odlično i meni stižu informacije kao i tebi. Ostavi me, neću da pričao. E mogu i ja da plačem, ja sam plakao pet godina, a tebe je boleo ku*ac - rekao je besno Sloba.

Radanović nije želeo da ulazi u dublju raspravu sa Kristinom, pa je ostavio na cedilu i uleteo u kuću. Njoj su istog trenutka krenule suze, otišla je do jezera, pa još više zajecala, a od stresa koji je doživela počela je i da povraća.

Foto: Printscreen Youtube

Dok su se Sloba i Luna u Beloj kući svađali sa Lepim Mićom, niko nije obratio pažnju na Kiju osim Ane Korać koja joj je istog trenutka pritrčala da je uteši.

Foto: Printscreen Youtube

Čini se da su Kockarevu previše povredile Slobine reči, pa dugo nije mogla da se smiri i sve vreme je plakala.

Pročitajte još:  ZORANA ILI MARIJA ANA? Filip OSTAO NEDOREČEN u koga je ZALJUBLJEN, pa PRIZNAO u kakvom je odnosu sa Smiljanićkom! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

'