AKTUELNO

Danima joj Diskrecija govori najgnusnije reči!

Nakon nekoliko sati provedenih na bazenu, Zadrugari su održali porodični sastanak. Veliki šef im dao instrukcije kako će ovo obaviti u pismu koje je pročitala ovodnedeljni vođa i gradonačelnica, Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Dragi zadrugari, vreme je da održite porodični sastanak kako bi rešili sve nedoumice, nesuglasice i sve nejasno kako bi Zadruga mogla normalno da funkcioniše. Ogovaranja nikada nije bilo više nego prethodnih dana pa smatramo da je ovaj porodični sastanak veoma bitan. Neophodno je da budete iskreni i otvoreni jer slušajući vaše razgovore po ćoškovima već znamo šta mislite, ali bi i drugi zadrugari to trebalo da čuju - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Prvi je svoje mišljenje na ovu temu izneo Lepi Mića koji se prisetio svake sporne situacije u nedelji iza nas.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Podelili smo se u klanove i tako će da ostane do kraja. Mislim da je to dobro jer se nećemo skupiti nikad u životu sem kada je pismo za ovim stolom. Nova situacija je i veza Andrijane i Đeksona koja je njima zanimljiva i romantična. Đekson je od jednog Don Žuana postao dečko koji nikad nije ni pomislio da opsuje, a ne nešto drugo. Takođe jedna priča koju sam čuo jeste da se Kija i Luna jako vole i poštuju ali da ovde moraju da se svađaju - rekao je Mića.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mi smo se šalile. To je Miljana pričala a nas dve smo rekle "Da, da" - negirala je Luna Đogani ove Mićine navode.

Miljana je, pak, tvrdila da ovaj njihov razgovor delovao veoma iskreno i da nije shvatila da se radi o šali.

Kako je Mića spomenio i svađu koju su juče imale Maca Diskrecija i Ana Korać, njih dve su ponovo počele sa prepucavanjem i to za stolom. Priliku da uputi još koju pogrdnu reč, Maca nikako nije želela da propusti te se obratila i Kristini Kiji Kockar. Ipak, ova rasprava je brzo utihnula.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mene ne mora niko da brani ovde. Može samo tebe da brani obezbeđenje i to od mene. Blam me što te nisam izlupala - odbrusila je Kija Diskreciji.

Nakon ovog sukoba, u novu svađu upali su Radosav Stefanović Žuti i Jovana Tomić Matora. Njih dvoje su juče imali žestok sukob i to zato što je Žuti prilikom skoka u bazen poprskao Matoru. Rasprava se produbila i u toku današnjeg dana a ni na sastanku, situacija nije bila ništa bolja.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj sumorni trenutak prekinula je Miljana koja je dala poklon Milici Dugalić koja joj je ispunila muzičku želju čim je otvorila oči. Milica je "na uvo" otpevala gradonačelnici dve pesme zbog čega joj je Kulićeva obećala nagradu. Dugalićeva je od Miljane dobila slatkiš i dve pomorandže što su zadrugari nagradili aplauzom.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Zorica Marković pričala je u jednom trenutku o prevari koju je načinio Slobodan Radanović pred kamerama "Zadruge" i zbog Lune Đogani ostavio svoju suprugu Kristinu Kockar, na šta su Luna i Sloba burno reagovali. Došlo je i do nove svađe između Mace Diskrecije i Kristine Kockar. Podsetimo, već nekoliko dana Diskrecija govori Kiji kako nikada neće imati decu.

Foto: RTV Pink

Šta god da mi kažeš, ja ću se nasmejati, ali ovo mi nećeš govoriti. Ja nikada nisam izjavila da neću imati decu, samo da sam operisana! Ti kuneš nekoga! - rekla je Kristina Kockar Maci.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod u nastavku ovog teksta.

Autori: S. Kuvekalović / R. Lazarević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'