AKTUELNO

Koraćeva Diskreciji sakrila neseser, pa rekla da je pronašla pismo!

Noćas su Ana Korać i Kristina Kockar razgovarale sa Drvetom mudrosti, a tom prilikom otkrile su nekoliko stvari za koje je retko ko znao. U nastavku ove dve ukućanke dobile su zadatak koji je digao sve stanare na noge.

Foto: RTV Pink

Drvo, imamo jednu tajnu. Pošto je Maca bila toliko bezobrazna i mnogo loša prema nama i bila toliki ološ, mi smo joj uzeli neseser. I ona je meni uzela četkicu i pastu, tako da smo kvit. Cela kuća je u svađi sa njoj - govorila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su ove dve ukućanke tražile hladan sok, od Drveta mudrosti su Ana Korać i Kristina Kockar dobile poseban zadatak, a ukoliko ga uspešno obave, biće nagrađene.

Foto: RTV Pink

Ukoliko uspete da ubedite Miljanu da održi govor sada, onda se možemo dogovoriti. Ako bude govor sada, biće nagrade - reklo je Drvo mudrosti.

Koraćeva je zatim u Rajskom vrtu sakrila neseser Mace Diskrecije koji je ranije otuđila, a pre nego što su krenule da izvršavaju zadatak, Ana je otkrila Drvetu mudrosti šta je to pronašla u kupatilu Bele kuće.

Foto: RTV Pink

Drvo, slušaj ovo. Našla sam neko pismo u kupatilu. Pola pisma. Dala sam ga Milanu, ali mogu da ti ga donesem - otkrila je Ana Korać.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

'