AKTUELNO

Uvek uz svoju ćerku!

Nakon što je iznela svoj pozitivan stav o dečku svoje ćerke Kristine Kockar, Andriji Lazoviću, majka ove ukućanke Nadica gostujući u studiju rijaliti programa "Zadruga" komentarisala je i kako bi ona reagovala kada bi došlo do pomirenja između Kije i njenog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića koji ju je prevario pred kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih loše reagovala. Ne bih stvarno, zato što su oni zvanično muž i žena. Kada ima bračnih problema i kada se to popravi, ljudi nastave dalje život. Nemam ništa protiv, ako to njima odgovara, zaista nemam ništa protiv - rekla je Nadica.

Foto: RTV Pink

U nastavku je Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, rekla i da nikada nije imala problem da svojoj naslednici skrene pažnju na osobine koje joj se nisu sviđale kod Slobodana Radanovića.

Foto: RTV Pink

Ako bi se pomirili, samo mogu da kažem uredu i da nastave tamo gde su stali. Podržavam tu vezu sa Andrijom, jer vidim da je ona tu srećna. Poslednje dve godine ja svoje dete nisam mogla da prepoznam. Totalno je bila utučena, nije bilo to moje dete - govorila je majka Kristine Kockar.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

'