AKTUELNO

Više od pet godina nisu pričali.

Rada Manojlović i Aca Lukas nisu razgovarali od 2012. godine, a pevačica je sada tek otkrila kako je njihov sukob počeo i kako je, na kraju, došlo do pomirenja.

- Lukas je poseban, ima specifične šale na svoj i na tuđ račun, i njega treba tako prihvatiti. Nikada nisam o tome govorila, ali više od pet godina on i ja nismo pričali, a razlog je njegova svađa sa Milanom Stankovićem. Oni se otvoreno nisu podnosili. Samim tim što sam ja bila u vezi sa njim, i mene je prozivao. On je bio totalno protiv nas, ali ja sam se samo povukla. Pa, zamisli ja da odgovoram jednom Aci Lukasu?! - rekla je Rada.

Foto: Printscreen Instagram

Ipak, kasnije je odlučila da mu ne ćuti i da mu uzvraća istom merom.

- I ja sam odrasla i umem da odgovorim, da čačnem, da prozovem… Sada smo se skapirali i više neću da mu ćutim - izjavila je Manojlovićeva.

Njih dvoje su se nedavno ipak pomirili, a prvi put od tada gostovali su zajedno u "Amidži šouu".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Rada Manojlović otkrila da joj u Zadruzi NIŠTA NIJE JASNO, ali ima FAVORITE!

- On je meni prvi prišao, a kod Ognjena Amidžića smo prvi put zajedno sedeli u jednoj televizijskoj emisiji. Dešavalo se da on dođe na tezgu, pozdravi se sa svima osim sa mnom, pa se tako i ja, kada radimo, javim svim muzičarima samo njemu ne. Baš otvoreno nismo bili dobri, bio je to ozbiljan rat - objasnila je Rada.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Radmila Rada Manojlović

'