AKTUELNO

Radanović skočio u odbranu Kockareve.

Maca Diskrecija i Kristina Kija Kockar imaju sukob koji je počeo od pre nekoliko dana kada je Diskrecija udarila veoma nisko i rekla kako Kija nikada neće moći da ima dece. Njihova svađa se produbila i danas na bazenu.

Naime, Maca je ponovo rekla Kiji da se nikada neće ostvariti kao majka. Ovaj Diskrecijin postupak osudili su svi zadrugari i savetovali Kiju da ne skače na njene provokacije. Ipak, Kockareva nije mogla da obuzda bes.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si to ponavljala, znači da se rugaš. Znaš da me to boli i namerno na to udaraš. To su Macine reči, da ja neću imati bebu, da se njemu mrtva majka prevrće u grobu. Da li je to ok da jedna ženska osoba kaže drugoj ženskoj osobi? Da li si shvatila da je to pogrešno - pokušala je Kija da spusti loptu.
Naravno da nisam. Meni si ti stvarno smešna, željna si pažnje - nastavila je Maca da provocira.

Nakon ovoga, u svađu se umešao Kijin suprug, Slobodan Radanović koji je, u svom stilu pokušao da odbrani Kockarevu od Macinih niskih udaraca.

Foto: TvPink Printscreen

Skrati malo taj tvoj jezik pogani. Nemoj da sam te čuo više. Ja ću ti zabraniti. Ti si go*no jedno malo, zlo. Ćuti, baciću te sa sve stolicom u bazen. Ti si još gora što se ložiš na to - obratio se Sloba Maci a zatim i Kiji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PONOVO UDARA NISKO! Maca brutalno izvređala Anu Korać: BRAT TI JE MRTAV! (VIDEO)

Ipak, njegovoj supruzi se nije svidelo ovo obraćanje pa mu je odbrusila da nema pravo da je savetuje šta će da radi i kako će da se ponaša.

Ćuti tu, ti ćeš nešto da mi kažeš - odbrusla je Kristina Slobi.

Kako je izgledala ova žestoka svađa, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Slobodan Radanović

'