AKTUELNO

Svašta se večeras otkrilo na lažnom poligrafu!

Drugi krug na poligrafu, koji je lažan, što ukućanke koje odgovaraju na pitanja ne znaju, otvorila je Mina Vrbaški. Da li bi joj bilo lakše da Tomislav Panić nije ušao u "Zadrugu", bilo je pitanje za ovu ukućanku koja je odgovorila sa da, a kosa na njenoj glavi se podigla.

Foto: RTV Pink

Da li ti se sviđao još neko u Zadruzi, osim Vojketa? - bilo je pitanje za Saru, koja je odovorila sa ne.

Foto: RTV Pink

Kao i u prvom krugu, tako i sada, kosa na glavi Sare Reljić se digla. To je bio znak da govori istinu, a Vojke nije skidao osmeh sa svog lica. Nakon pevačice, na njenom mestu se našla Ana Korać.

Da li smatraš da će Sloba zažaliti što je zbog Lune izgubio Kiju? - Ana je na ovo pitanje odgovorila sa ne.

Foto: RTV Pink

Kosa se na Aninoj glavi nije podigla, kao i prošli put, a zatim je Koraćeva izjavila kako nije dobro razumela ovo pitanje. Sledeća je bila upravo Kristina Kockar, koja je odgovarala na pitanje koje se odnosilo na devojku njenog još uvek zakonitog supruga.

Da li bi volela da Luna ne postoji? - bilo je pitanje za Kiju.

Kristina je na ovo pitanje odgovorila sa da, a kosa se podigla, što znači da je Kockareva iskreno odgovorila na ovo pitanje. Sledaća je odgovarala upravo Luna Đogani, a pitanje se odnosilo na Kiju i Slobu.

Foto: RTV Pink

Da li smatraš da postoji šansa da se Kija i Sloba pomire? - Luna je na ovo pitanje odgovorila sa da, a odgovor je bio iskren, jer se i njena kosa podigla.

Foto: RTV Pink

Pitanje za Andrijanu Radonjić se odnosilo na Nemanju Đerića Đeksona, sa kojim je veoma bliska u poslednje vreme.

Da li misliš da će ti Đekson biti veran posle svega što je uradio? - glasilo je pitanje za Andrijanu.

Foto: RTV Pink

Odgovor pevačice je bio da, a njena koda se i nije preterano podigla. Posle Andrijane, na pitanje je odgovarala Zorana, koja je do sada priznala ono što je retko ko pod krovom Bele kuće znao.

Da li si zaljubljena u Filipa? - bilo je pitanje za Zoranu, koja je odgovorila sa da.

Foto: RTV Pink

Kosa se podigla, odgovor je bio iskren, a pevačica je zatim dobila ogroman aplauz svojih cimera. Nakon Zorane, odgovarala je i Đukićeva bivša devojka, Marija Ana Smiljanić koja je često znala da se svađa sa ovim zadrugarom.

Da li smatraš Dragicu iskrenom i dobrom osobom? - Marija Ana na ovo pitanje odgovorila je sa ne, a odgovor nije bio iskren.

Pevačica Teodora Džehverović, koja je u "Zadruzi" u emotivnoj vezi sa manekenom Anđelom Rankovićem, odgovarala je sledeća na poligrafu, koji je večeras lažan što ukućani ne znaju.

Da li bi očekivala, ako bi izašla iz Zadruge, da se Anđelo spetlja sa Anom? - glasilo je pitanje.

Foto: RTV Pink

Teodora je rekla ne, a kosa na njenoj glavi se podigla. Nakon pevačice odgovarala je Tanja Jovićević, a pitanje se odnosilo na druženje sa Milicom Dugalić.

Da li ti je Milica Dugalić dosadna? - Tanja je na ovo odgovorila sa da.

Foto: RTV Pink

Tanja je zatim rekla kako je više puta to i priznala Milici u oči. Sledeća je odgovarala Sanja Stanković, koja je pre nekoliko nedelja priznala da oseća velike emocije prema Jovani Tomić Matoroj.

Da li smatraš da je veza sa Matorom greška? - Sanja je rekla ne, a kosa na njenoj glavi se podigla.

Foto: RTV Pink

Da li smatraš da je tvoja ljubav najiskenija u Zadruzi? - odmah je bilo postavljeno pitanje Jovani, koja je rekla da i bila iskrena.

Sledeća je odgovarala Milica Dugalić, a pitanje za nju bilo je da li smatra da je Viktorija sebična i da misli samo na sebe, posle njega je pevačica rekla ne i bila iskrena, nakon čega je došlo do svađe između Milice i Lepog Miće.

Foto: RTV Pink

Da li smatraš da Gordana upravlja Teodorinim životom? - bilo je sledeće pitanje za Viktoriju, koja je rekla da.

Viktorija je bila iskrena, a Gordana nije imala komentar na ono što je čula. Sledeća je odgovarala Nadežda Biljić.

Da li misliš da bi Marija Ana bila sa Banetom? - glasilo je pitanje, na šta je, kao iz topa, Nadežda odgovorila potvrdno.

Foto: RTV Pink

I ovoga puta se kosa na glavi pevačice podigla, što je bio znak da ona govori istinu. Zatim je odgovarala Dragica Janičić na pitanje da li misli da je Nadežda Biljić glupa osoba, Dragica je rekla ne, a odogovor je bio iskren, jer se kosa na njenoj glavi podigla.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledao drugi krug na poligrafu, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'