AKTUELNO

Iznenadila je sve!

Ukućanke koje su danas izgubile u igrama Velikog šefa na bazenu, večeras su bile na poligrafskom ispitivanju. Ono što stanari ne znaju, a gledaoci znaju, jeste da je poligraf lažan.

Foto: RTV Pink

Veče, ali i prvi krug, otvorila je Mina Vrbaški, koja nije tačno odgovorila na pitanje, jer se kosa na njenoj glavi nije podigla. Posle ove ukućanke, na njenom mestu se našla i Sara Reljić.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da li ti nedostaje Janjuš? - bilo je pitanje za Saru, a ona je rekla ne.

Kosa na Sarinoj glavi se podigla, što je značilo da zadrugarka govori istinu. Posle Reljićeve, odgovarala je i Ana Korać.

Foto: RTV Pink

Da li sebe kriviš zbog Janjuševog odlaksa? - glasilo je pitanje za Anu, koja je odgovorila sa ne.

Anina kosa ostala je ne pomerena, a to je bilo znak da Koraćeva nije iskreno odgovorila na ovo pitanje, koje se odnosilo na ukućanina sa kojim je ona bila jako bliska. Nakon Ane, odgovarala je i njena najbolja rijaliti drugarica Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Da li i dalje voliš Slobu? - postavila je voditeljka Katarina Nikolić, pitanje Kristini Kockar, na šta je ona rekla ne.

Kristina Kockar odgovorila je iskreno na ovo pitanje, s obzirom na to da se koja na njenog glavi nije podigla. Devojka sa kojom je Sloba prevario Kiju, odgovarala je na sledeće pitanje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da li misliš da ćeš se udati za Slobu? - glasilo je pitanje za Lunu Đogani, koja je samouvereno rekla da.

Luna kosa bila je jedna od onih koje su se najviše podigle, što je bio znak da je Đoganijeva iskreno odgovorila na ovo pitanje, dok Sloba nije skidao osmeh sa lica. Andrijana Radonjić bila je sledeća na poligrafu, a pitanje se odnosilo na bliskost sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da li veruješ da je Đekson zaljubljen u tebe? - bilo je pitanje za Andrijanu, koja je odgovorila sa da.

Andrijanina kosa se podigla, a Đekson je bio presrećan kada je saznao da njegova nova simpatija govori istinu. Sledeća je odgovarala Zorana Stefanov koja je odgovorila na pitanje o Filipu Đukiću.

Da li smatraš da si Filipu igračka? - bilo je pitanje za Zoranu, koja je potvrdno odgovorila.

Kosa se na Zoraninoj glavi podigla, što znači da je pevačica govorila iskreno. Posle Zorane, na pitanje je odgovarala i bivša devojka Filipa Đukića.

Foto: RTV Pink

Da li smatraš da, kada bi ti želela, da bi Bane jedva dočekao da bude sa tobom? - Marija Ana na ovo pitanje je odgovorila sa da.

Međutim, ovo nije bio iskren odgovor, pošto se kosa na glavi Marije Ane nije podigla, a Bane Čolak je odmah krenuo sa upadicama. Nakon Marije Ane, sledeća koja je bila na poligrafskom ispitivanju, bila je Teodora Džehverović.

Foto: RTV Pink

Da li smatraš da će tvoja veza sa Anđelom uspeti napolju? - postavila je voditeljka pitanje Teodori, koja je odgovorila sa da.

Anđelo i nije ostao toliko iznenađen, kada je video da se kosa na glavi njegove devojke nije podigla, što je bio znak da Teodora nije govorila istinu. Posle pevačice, sledeća je bila Tanja Jovićević, koja stanarima priredila veliko iznenađenje svojom iskrenošću.

Da li si u jednom trenutku bila zaljubljena u Mikija? - bilo je pitanje za Tanju, koja je odgovorila sa da.

S obzirom na to da se Tanjina kosa podigla, ova ukućanka dobila je veliki aplauz od svojih cimera, a Miki Đuričić je nakon toga izjavio da Tanju mnogo voli i da su oni samo drugari, a da će voditi intimne odnose nakon "Zadruge". Pevačica je zatim izjavila da je to specijalna vrsta emocije, koje dugo nije osetila.

Nakon što Maca Diskrecija nije želela da odgovara na poligrafska pitanja, zbog čega je kažnjena nedeljnim honorarom, pred poligrafom se našla Sanja Stanković.

Foto: RTV Pink

Da li smatraš da će se desiti nešto kada se budeš videla sa bivšim dečkom? - glasilo je pitanje za Sanju, koja je rekla da.

Sanjina kosa se podigla, a to je bio znak da ona govori istinu. Posle Sanje, odgovarala je i Jovana Tomić Matora, koja je jako bliska sa ovom zadrugarkom, a pitanje se odnosilo upravo na odnos sa Sanjom.

Foto: RTV Pink

Da li misliš da te Sanja ne voli onoliko kako zaslužuješ? - bilo je pitanje za Matoru, a ona je odgovorila sa da.

Matora je bila iskrena, s obzirom na to da se i njena kosa podigla, a posle Jovane, odgovarala je Milica Dugalić.

Foto: RTV Pink

Da li smatraš da te ljudi u Zadruzi ne vole? - na ovo pitanje Milica je odgovorila sa da.

Dugalićeva je bila iskrena, pošto se kosa na njenoj glavi podigla. Sledeća je bila Snežana Mišković Viktorija koja je odgovarala na pitanje na poligrafu, a isto se odnosilo na njeno druženje sa Tanjom i Milicom.

Foto: RTV Pink

Da li ti je dosta spremanja hrane Tanji i Milici? - ne je bio odgovor pevačice.

Iskreno je odgovorila Viktorija, a znak za to je bila njena kosa koja se podigla. Posle Viktorije, odgovarala je i Nadežda Biljić na pitanje koje se odnosilo na avanturu sa Banetom Čolakom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da li smatraš da je Bane bio pravi izbor za tebe? - bilo je pitanje za Nadeždu, koja je rekla da.

Ovoj ukućanki kosa se podigla, a Banetu je zatim čestitao Miki Đuričić. Poslednja u prvom krugu, bila je Dragica Janićić koja je odgovarala na pitanje.

Foto: RTV Pink

Da li misliš da je Đekson iskreno zaljubljen u Andrijanu - Dragica je rekla ne, a odgovor je bio iskren.

Kako je izgledalo prvi krug na poligrafu, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'