AKTUELNO

Oplela i po Matoroj, ali i Slobi i Luni!

Miljana Kulić svojim ulaskom u Zadrugu napravila je pravu pometnju. Na nju niko ne može da ostane ravnodušan, a ona bez dlake na jeziku kaže sve što joj je na pameti. Zbog toga je često ulazila u sukobe sa pojedinim učesnicima, a najveći je imala sa Mikijem Đuričićem, koji joj je nekada bio dobar prijatelj.

Foto: Printscreen Youtube

Miljanina mama, Marija Kulić, prilično je besna na Mikija zbog njegovog ponašanja, a za portal Pink.rs otkrila je šta misli o njemu:

Što se tiče Mikija, završiće se rijaliti. Miljana ima korene. Mi znamo gde je Kupinovo pa će onda Miljanin otac, Siniša, tako njemu da se unosu u facu kao što se on njoj trudnoj unosio. Ona ne zna da se bije, devojka je. Miki je tada dao Bori novac za cigarete a da li je Bora to preneo Miljani, ne znam. On je ležao kad su davali pare a posle ustao kad se dele cigare, ja mu ništa ne bi dala. U svakom slučaju, onakvo njegovo ponašanje nije u redu - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju je iznervirala i Jovana Tomić Matora, koju ne može očima da vidi:

Matoru sam mnogo zamrzela kad nije Miljani htela da da šaku krompirića - kaže Marija.

Kako je Miljana već dve nedelje vođa, te za svoju omiljenu osobu izabrala Marka Miljkovića, nas je zanimalo da li Marija misli da između njih nešto može da se desi, ali je progovorila i o Slobi i Luni:

Ne znam da li se Miljani sviđa Marko, mislim da joj se ne sviđa. Ona voli manekenske tipove, kao Anđelo. Miljana se ne slaže sa Slobinom i Luninom vezom jer vidi da sutra od te njihove veze neće biti ništa. Misli da oni zavaravaju narod, jer bi mnogo puta raskinuli ali se drže zajedno da bi izgurali priču do kraja - sigurna je Marija.

Foto: RTV Pink

Autor: R. L.

#Marija Kulić

#Rijaliti Zadruga

'