AKTUELNO

Pre dva dana je u Beloj kući nastao haos kada su se ove dve zadrugarke sukobile.

Između Mace Diskrecije i Kristine Kije Kockar došlo je do žestokog okršaja u utorak uveče, a sukob je nastavljen i u toku noći. Maca je nakon što joj je Kija rekla da falšira pogodila bolnu Kijinu tačku rekavši joj da neće moći da ima decu, a nakon teških reči obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo eventualni fizički okršaj.

Foto: TvPink Printscreen

Više o ovom sukobu pročitajte OVDE.

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Kristininom mamom Nadom Zeljković i sa njom porazgovarali o ovom nemilom događaju iz rijalitija.

Strašno je to bilo. Maca tako nisko udara da ja nemam reči. Svaka žena je najslabija na decu, bilo da su ona rođena ili nerođena. Maca je svojim rečima ponizila sve žene. Zaista mi je bilo mučno to da gledam - rekla je Nada.

Foto: RTV Pink

Zanimalo nas je i da li misli da je njena ćerka bila sposobna da u tom trenutku digne ruku na Macu.

Mi ne podržavamo nasilje, nijedan vid nasilja. Kristina Macu nikada ne bi udarila, ali Macine reči su stvarno napad na sve žene, a Kristina je ipak uspela da se suzdrži i ne podigne ruku na nju - zaključila je Kijina mama.

Ubrzo nakon haosa koji se juče desio u Beloj kući, Sloba Radanović je prišao Kiji i tešio je rečima da ne treba da pridaje važnost Maci i da se ne obazire na nju, a Nadica smatra da je Sloba zakasnio sa rečima podrške svojoj još zakonitoj supruzi:

Što se Slobe tiče, Kija je zbog operacije te plakala i ranije, a on joj nije prišao da je uteši. Mislim, lepo što je sada to učinio, ali trebalo je i ranije. Mnogo mi je žao i nadam se da se neće ponoviti.

Foto: TvPink Printscreen

Pitali smo Nadicu i da li je ponosna na ćerkinu reakciju ili joj nešto ipak zamera.

Neću da izgovorim to "Ponosna sam na svoju ćerku", pa posle da me ona demantuje. Svi smo mi ponosni roditelji koji su svoju decu vaspitali najbolje što su umeli, a onda se nešto desi. Sačekaćemo 31. maj, pa ćemo videti - završila je Nada Zeljković.

Autor: J. V.

#Intervju

#Kristina Kockar

#Maca Diskrecija

#Mama

'