AKTUELNO

Srećna zbog veze sa oženjenim pevačem!

Najlepši i najtužniji momenti u "Zadruzi" proteklih sedam meseci, bili su tema učesnika najgledanijeg rijaliti programa, prošle noći. U toku svog izlaganja Slobodan Radanović rekao je da mu je najtužnije uvek bilo kada je njegova devojka Luna Đogani bila tužna.

Foto: RTV Pink

Na istu temu, svoje izlaganje imala je i sama blogerka, koja je istakla da je bila najsrećnija kada je pevač priznao da oseća iste emocije kao ona prema njemu, ali i rekla da je bila jako srećna kada je u Rajskom vrtu videla svoju majku Anabelu Atijas.

Foto: RTV Pink

Ja imam jedan trenutak koji mi je bio i tužan i srećan. A to je kada sam bila bolesna, meni je Veliki šef omogućio da vidim mamu. Bila sam baš loše. Nisam mogla da je zagrlim koliko sam se zbunila. Nismo znale kako da reagujem. Plakala sam, grlila sam Drvo - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Blogerka je istakla i da je bila jako tužna kada joj je mama rekla da njen život nema smisla, bez Lune. Đoganijeva je dodala i da je bila jako tužna kada je videla svoje uspomene, a zatim je progovorila o vezi sa oženjenim pevačem.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Tužno mi je bilo kada sam shvatila da sam se zaljubila u čoveka u koga nikada nisam smela da se zaljubim. Kada mi je mama govorila da to treba da sakrijem. To je bilo baš tužno za mene. Srećna sam bila kada je on priznao ono što je priznao. Drago mi je da sam ovde. Da sam doživela ovako nešto - nastavila je blogerka.

Lunino izlaganje možete pogledati ispod, ali i podsetiti se njenog razgovora sa majkom u Rajskom vrtu u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'