AKTUELNO

Njegov sin još nema svest o praznicima, ali zna šta bi voleo da dobije na poklon.

Ognjen Amidžić, jedan od najpopularnijih domaćih voditelja, čija autorska emisija ,,Amidži šou" obara sve rekorde gledanosti, retko priča o svom privatnom životu, te su gledaoci kraj malih ekrana navikli da ga viđaju u isključivo voditeljskim ulogama.

Što se tiče Uskrsa, Ognjen je za naš portal otkrio da najmanji deo tog dana provodi u Beogradu, gde stanuje sa supurgom Danijelom Dimitrovskom.

Biće standardno, to je sa porodicom, pa kako se organizujemo. Idemo do Šapca, Požarevca, do moje mame, Acinih roditelja, mi se tu kombinujemo za svaki praznik. Malo ćemo da putujemo i tako - rekao je Ognjen.

Sve mlađe generacije zbog uskršnjih rituala sa radošću dočekuju praznik, ali s obzirom na to da je njegov sin Matija još mali, Amidžić ne krije da on o tome još nema svest, ali zna šta bi ga u tom trenutku najviše obradovalo.

Iskreno da ti kažem, nemam pojma, jer on nema svest o praznicima. Ali, njemu šta god, ako mu pokloniš neku igricu za Soni, i to je to, to bi mu bio najbolji poklon - rekao je Amidžić.

Popularni voditelj nije imao nikakve anegdote kad su ovi praznici u pitanju, pa je i obrazložio zbog čega.

Foto: TV Pink Printscreen

Vreme kad sam ja bio mali, tad se nije slavio Uskrs. To je bilo u vreme 80-tih, nije bilo ni poželjno, a ni društveno prihvatljivo... Tako da, iskreno, tog perioda se ni ne sećam. To je bilo u vreme komunizma i tad se ti praznici nisu slavili - priznao je Ognjen za Pink.rs.

K. Ristić

#Ognjen Amidžić

'