AKTUELNO

Pevač smatra da je pevačica došla da zameni Sašku Karan.

Još jedna svađa koja je obeležila prethodnu noć, bila je ona između Zorice Marković i ljubavnog para, Lune Đogani i Slobe Radanovića. Blogerka je osetila netrpeljivost sa pevačicine strane, što joj je jasno stavila do znanja.

Đoganijeva je navela kako je očigledno da Zorica voli njenu suparnicu Kristinu Kiju Kockar a da nju ne može očima da gleda.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ženu (Kiju) ne poznajem, ali imam pravo da budem na njenoj strani. To nije protiv tebe, nego protiv Slobinog gesta (prevare u rijalitiju). Onda kada je bila tvoja mama i Kija, sedam dana po početku zadruge, da je Sloba tada rekao ovoj ženi šta se zbiva, on bi pobedio kao čovek. Meni se ne dopada kada ujutru upalim televizor u pola 8 ili u pola 9 i vidim kako ti skačeš na Slobinom ku*cu i brišeš pi*kicu rukom, imam pravo da to komentarišem i da mi se to ne svidi - rekla je Markovićeva.

Na ove reči, Luna je ostala nema a u njenu odbranu skočio je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Nju možeš da povrediš jer je krhka i mlada ali ja sam tu da je zaštitim. Došla si ovde da zameniš Sašku - vikao je Sloba izrevoltirano.
Nisam došla da menjam nikoga, vi ste krivi, ja sam ovde da komentarišem jer sam deo Zadruge. Da nisam u rijalitiju nikada vas ne bih komentarisala. Vi ste to napravili, što vam sada smeta kada ljudi komentarišu? Da li je lošije što ja koristim tu terminologiju nego to što se ti je*eš sa Lunom javno - pitala je Zorica pevača.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIKI NAPAO BANETA ZBOG NADEŽDE: Ispadaš bednik, po*rao si se po njoj a valjala ti je kad ste bili intimni! (VIDEO)

Je l' to neko video? To nije bilo javno. Rekao sam samo da ti ne priliči da tako pričaš - završio je Sloba.

Kako je izgledala ova veoma napeta situacija, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'