AKTUELNO

U ovom snimku reper je prilično blizak sa atraktivnom brinetom.

Reper, muzičar, kompozitor i tekstopisac Stefan Đurić Rasta konačno objavljuje svoj prvi studijski album “Don reggaeton”. On je u ovaj regionalni projekat uložio oko 100.000 evra! Posle svih dosadašnjih uspeha koje je postigao svojim pesmama, Rasta je još jednom odlučio da pomeri granice i postavi nove standarde u muzici.  On će svake nedelje publici kroz spotove visoke produkcije predstavljati po jednu od novih sedam numera.

Već danas na njegovom Balkatnon gang kanalu pustiće numeru “Audi Q7” koja govori o dvoje mladih ljudi koji gaje ljubav i strast prema automobilizmu.

Foto: YouTube screenshot

Za muškarca ovo je sasvim uobičajen hobi, ali ne i za devojku, upravo zbog toga ona kod njega budi posebna osećanja i želju za blizinom. Odnos između ovo dvoje opisan je kroz romantičnu vožnju kroz grad. Njena želja da bude brza i njegova da bude bliži. Kroz mnoštvo scena vidimo njihov skladan odnos, ali kraj ostavljamo kao otvorenu priču, trku koja se nikada ne završava – kaže Rasta.

Foto: Promo

Radnja ovog spota je smeštena u urbanoj sredini hladnog Beograda. Ovaj album nije međutim jedino na čemu je Rasta radio u poslednje vreme. On je spremio nekoliko novih numera za svoje poznate kolege, ali i za neke nove nade, međutim trenutno sve čuva u strogoj tajnosti.

Pink.rs

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#spot

'