AKTUELNO

Kija u otvorenom razgovoru priznala zbog čega su se njeni roditelji razveli.

U toku noći dok su svi ukućani već uveliko spavali, Kristina Kockar i Zorica Marković započele su jedan veoma zanimljiv razgovor.

Naime, niko nije očekivao da će se Kija toliko otvoriti prema ovoj ukućanki, pa je započela temu o Slobi Radanoviću i njegovim najbližima. Ona je u razgovoru otkrila šta je nju najviše povredilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad ne bih dozvolila da moja majka uđe u zadrugu i da nešto kaže za njega, to nikad ne bih dozvolila. On treba da gleda na mene kao na žensko, još mi njegov otac kaže: Marš u pi*ku materinu. Slobodanova tetka je ta koja pravi pakao - počela je Kija.

Zorica je bila zaprepašćena svime što je Kija ispričala, pa je odlučila i da joj kaže šta je to što se posebno priča o njenim roditeljima.

Ma užas, priča se da su se tvoji razveli zato što je tvoja mama prevarila tvog tatu - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tačno, on je moju mamu udario, ali to nema veze... - priznala je Kija.

Takmičarke su u nastavku razgovora rekli dosta toga o Luni Đogani i njenoj majci Anabeli za koju Kristina smatra da su svi njihovi potezi scenirani.

Nazivaju te zmijom, ali ne mogu da verujem da Anabela podržava takve stvari, to je jadno i bedno - nastavila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ma, ona je sad snimila pesmu zbog njih, e, je l si videla što joj je poslala čestitku za rođendan, pa onu tortu... - pitala je Kristina.

Takmičarke nisu imale nimalo prijatne komentare za pomenute ukućane, a šta su još ispričale kao i sve detalje ovog razgovora možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Zorica Marković

'