AKTUELNO

Ona im je dala crveni taster, pa na sebe navukla bes publike.

Jovan (15) i Filip (11) iz Novog Beograda predstavili su se pesmom "Comfortably numb" "Pink Floyda".

Oni su na gitarama odsvirali ovu kompoziciju i dobili veliki aplauz iz publike, ali se Ani Nikolić nije svidelo, pa je pritisnula crveni taster.

Foto: YouTube screenshot

- Momci, svirate bez trzalice, a on svira sa trzalicom. Nije se primetila razlika, nije bilo nijedne greške. Perfektno ste ovo izveli. Svaka čast! - rekao je Žika odmah po završetku nastupa.

- Vrlo dobro, ali stvarno nam fali energije za ovakvu vrstu muzike. Ja verujem da ste vi mladi i meni je fantastično što vas zanima ta vrsta muzike, ali može uvek bolje. Meni je ta energija falila - prokomentarisala je Danica.

Foto: YouTube screenshot

- Vi tehniku imate, ali scena traži i performans. Očekivala sam neki stav kad ste izašli, neko kretanje, nešto da se desi. Ali vi ste jako mladi, pa bih volela da osim te tehnike probudite i neku zver u sebi, jer ta gitara predstavlja to - bila je konkretana Ana.

- Izašli ste s gitarama i majicama i sve strava, ali kao braća Teofilovići. Mora da bude da nosiš sa sobom to što sviraš - prokomentarisao je Rasta.

Foto: YouTube screenshot

Ana je ostala pri svom "ne", zbog čega je publika nezadovoljno dobacivala, ali su od ostala tri člana žirija dobili da, pa su braća Jovan i Filip prošli dalje sa tri glasa.

Autor: V. T.

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Takmičari

'