AKTUELNO

Ovo je jedini razlog zbog kojeg brani svoju bivšu devojku.

Učešće Filipa Đukića i Marije Ane Smiljanić u najpopularnijem rijalitiju obeležile su razmirice, konflikti i odnos koji je iz minuta u minut promenljiv.

Iako nikome nije bilo jasno zbog čega oni i dalje razgovaraju kada su jedno o drugom izneli sav prljav veš, Miljana Kulić je odlučila da ga napadne zbog ovoga, pa je njegovu bivšu dragu uporedila sa jednom ukućankom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naljutila se kur*etina seljačka, a svi smo videli kad je ukrala uloške, a klela se u oca da nije, a ti trebaš na psihijatriju. Šta ti se svidelo na njoj ne znam, naduvena je ko balon, Zorica Marković izgleda mlađe od nje. Zorice, ti treba da odeš u tvojim godinama i da joj kažeš kao majka: Nemoj više da piješ. A ti, Filipe, ti sad nju hvataš na foru, pa hoćeš ipak da se pomiriš. Ona te ponižava sa Čolakom! Ti si paćenik i kučence! - rekla je Miljana.

Zoricu su ove reči nasmejale i izuzetno obradovale, a onda joj je Filip priznao zbog čega i posle svega želi da bude u njenoj blizini.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Evo, pitaj Miću šta smo pričali i to je to. Alo, nije poenta da sam ja ljubomoran, nego da se ona ne blamira, zato što sam bio sa njom 2 godine, to moraš da shvatiš. Zbog toga ja i pričam sa njom - pravdao se Filip.

Njegove reči nisu bile ubedljive za Miljanu, pa je u nastavku tvrdila da je on po pitanju emocija veoma sumnjiv.

O čemu još ukućani pričali i kako se ovaj razgovor završio pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Filip Đukić

#Miljana Kulić

#Zorica Marković

'