AKTUELNO

Ona je donela odluku!

Miljana Kulić, učesnica rijalitija Zadruga, večeras je samo nakratko napustila impresivni grad nadomak Beograda i uputila se u emisiju Ognjena Amidžića, "Amidži šou" kako bi upoznala svog idola, Seku Aleksić.

Foto: TvPink Printscreen

Osim što je dobila poklon od Seke i igrala igricu koju je Ognjen pripremio za nju, Miljana je otkrila i kako će nazvati svog sina:

Lav, Vuk ili Mihajlo, zato što slavim tu slavu, "Arhangel Mihajlo", a i deka po ocu mi se tako zvao, samo ne bih da ga zovu Miki. Lav, zato što će biti lav u horoskopu, a Vuk mi se jako dopada. Tata se ništa ne pita, samo mama - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je upitao i u kakvim je odnosima sa ocem svog deteta:

Ne, nikakav kontakt. Ukoliko se on promeni i bude radio na sebi da postane dobar čovek, biće prilike, ja bih volela da moje dete bude u dobrim odnosima sa ocem. Ali on iz korena mora da se promeni. Ali čisto sumnjam da će se sada promeniti. Ja se jesam zaljubila, više je to bila strast nego ljubav. Jesam zažalila kada sam saznala da sam trudna i kad se on loše ophodio prema meni, ali posle sam shvatila da je to najveći dar od Boga i nisam se kajala - ispričala je Miljana.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'