AKTUELNO

Otvoreno pokazuje netrpeljivost prema blogerki.

Sinoć je u najluksuzniji rijaliti na ovim prostorima ušla naša popularna pevačica, Zorica Marković. Ona nije krila svoj animozitet prema ljubavnom paru koji je obeležio prvu sezonu Zadruge, Slobi Radanoviću i Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je pred ulazak u Belu kuću nagovestila da je saznala mnogo toga o popularnim ljubavnicima, a to namerava da iznese kada se oni najmanje budu nadali.

Markovićeva je i danas komentarisala Lunu i to sa svojim dečkom, Duškom Radonjićem. Ona je spomenula da zamera Jovani Tomić Matoroj što podržava blogerku i njenog oženjenog dečka.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Matora je dobar drug, brat. Mene samo nervira što je na strani ove Lunjare, a sve znam. Svi su se udružili pa je ona na strani nje, mislim, ne znam zašto - rekla je Zorica.

Njen dragi nije bio tako radikalan pa je stao, na neki način, u Luninu odbranu, navodeći da ona ni sa čim ne izaziva niti provocira druge ljude u Beloj kući.

Dobro, ova mala (Luna) se ne zamera ni sa kim, pratim je ja, ona je totalno izolovana, niti koga bocka, samo ćuti i leži po ceo dan. Čuva se napada, neće da izaziva nikog. Njoj je cilj da napravi pare kad izađe, a šta će biti sa njima, to je teško pitanje - rekao je Duško.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JANJUŠ TRAŽIO TAJNI ZADATAK A ONDA SE OGLUŠIO: Ne bih pristao da IGNORIŠEM Anu ni za kakve pare! (VIDEO)

Što se tiče nje, ja ne znam kako bih na njenom mestu na ulicu izašla - završila je Zorica.

Kako je izgledao ovaj razgovor, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Duško Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'